2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
ItthonMSZP: Szijjártó olyan, mint a legöregebb bányaló

MSZP: Szijjártó olyan, mint a legöregebb bányaló


Az MSZP szerint Szijjártó Péter "olyan, mint a legöregebb bányaló", vagyis nem elég, hogy már nem képes hasznot hajtani a gazdájának, a nemzetnek, de "már teljesen megvakult, és ezért ostobaságokat beszél".

Lukács Zoltán


A szocialista párt egyik frakcióvezető-helyettese az MTI-hez eljuttatott közleményében a miniszterelnök szóvivőjének kedd reggeli, az m1 Ma reggel című műsorában elhangzott nyilatkozatára reagált. Lukács Zoltán szerint az az állítás, hogy 5-8 ezer ember tüntetett hétfőn az Operánál, ahol az alaptörvény és a sarkalatos törvények visszavonását követelték, "már csak azért sem lehet igaz, mivel a miniszterelnök hangja pont annyira van jó viszonyban a számokkal, mint a miniszterelnök jobbkeze".


Az MSZP több embert vitt ki a tüntetésre, mint amennyit Szijjártó Péter emleget, a szóvivő "persze honnan is tudhatná a pontos számot, amikor szmokingban majszolta a kaviárt a rendőrsorfal védelmében, majd rettegve sunnyogott ki az alagúton a rendezvény végén" - írta az ellenzéki politikus.


Lukács Zoltán szerint nem az MSZP az, amelyik a "minél rosszabb, annál jobb" elvét követi, hanem pont a Fidesz, amely a 8 éves szocialista kormányzás alatt "a legszélsőségesebb, legordasabb, Európában szalonképtelen eszmék hordozóit is felhasználta azért, hogy megakadályozza az akkori kormány működését". Megjegyzendő: ma is ezekkel a megélhetési huligánokkal, a Fidesz dísznáciaival akarta megakadályozni a január 2-i civil tüntetést - fogalmaz közleményében.


Kitér arra is: nem az MSZP akarja, hogy minél rosszabb kép alakuljon ki Magyarországról, hanem a demokráciát féltő civilek, szakpolitikusok és a nemzetközi érdekérvényesítésben kiemelkedő pártok vezetői alkotnak lesújtó véleményt az Orbán-kormány "szégyenletes" tevékenységéről.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

 

2012-01-03

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite