2019. július 19., péntek - Emília
Keresés a tartalomban
ItthonMSZP: Orbán kormányzásának árát magyarok milliói fizetik meg

MSZP: Orbán kormányzásának árát magyarok milliói fizetik meg


Orbán Viktor kormányzásának árát nem Brüsszelben, hanem itthon, magyar polgárok millióinak kell megfizetnie - közölte az MSZP a miniszterelnök csütörtök esti tévéinterjújában elhangzottakra válaszul.

MSZP logo2


A szocialisták az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményükben arra reagáltak, hogy az európai uniós tagállamok állam- és kormányfőinek kétnapos csúcstalálkozóján részt vevő Orbán Viktor az M1 Híradójának egyebek mellett azt mondta: az otthoni bátorságnak meg kell fizetni az árát Brüsszelben.


Az MSZP szerint ezzel szemben Orbán Viktor kormányzásának árát magyarok millió fizetik meg, mert "súlyos és állandó megszorítások árán sem csökkent az ország eladósodottsága, Európában nálunk a legmagasabb az infláció, példátlan recesszióba süllyedtünk, példátlan a bizalomvesztés, összeomlott az építőipar, három éve nyoma nincs a beruházásoknak, mindennaposak a cégcsődök, az üzembezárások".


Nincsenek sehol az ígért munkahelyek, milliók élnek a létminimum alatt, szétverték a jogbiztonságot, totálissá vált a magyar emberek kiszolgáltatottsága - sorolta az ellenzéki párt a közleményben, amely szerint a miniszterelnök magyarázkodására már nincs igény.


"Igény arra van, hogy felfordulás helyett végre egy igazi, ország szolgáló fordulat legyen. Lesz erő és akarat az emberekben az összefogásra, hogy kezükbe vegyék sorsukat, hogy véget vessenek az orbáni hazugságokra épülő ámokfutásnak" - közölte az MSZP.


Forrás:MTI/HIR PORT24

 

2013-03-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite