2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeMSZP: Salgótarján talpra állítása a cél

MSZP: Salgótarján talpra állítása a cél


MSZP logo2Az MSZP-nek az a célja, hogy talpra állítsa Salgótarjánt - mondta Dóra Ottó, a szocialisták polgármesterjelöltje hétfői sajtótájékoztatóján, amelyen bemutatta a párt önkormányzati képviselőjelöltjeit.


A jelöltek az MSZP és a Tarjáni Városlakó Egyesület színeiben indulnak, támogatóik a Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete és a Societas - Baloldali Ifjúsági Mozgalom - közölte Dóra Ottó.

Hozzátette: széles körű együttműködést kínálnak, "ahol nincs ok félni, ahol nem a bosszúvágy vezérel".
A tíz képviselőjelölt között öt új ember van; indul a tisztségért közgazdász, tanár, vállalkozó és szociális gondozó is.

Dóra Ottó úgy fogalmazott: egyöntetűen úgy ítélik meg, hogy elég volt az elmúlt négy év magamutogató pr-politikájából, aminek az lett a vége, hogy soha nem látott mélységekbe zuhant és zuhan a város.

Bírálta, hogy csaknem kétezer munkahely szűnt meg, miközben gyakorlatilag nem jöttek létre újak, és alig történtek önkormányzati fejlesztések. Példaként mondta, hogy a közeli Karancslapujtő község több fejlesztést valósított meg, mint a megyei jogú város.

Ez a négy év nem szólt másról, mint hogy Székyné Sztrémi Melinda, a Fidesz polgármestere saját pr-ját szervezte - tette hozzá.

Közölte: céljuk, hogy talpra állítsák Salgótarjánt, mindenekelőtt a gazdaságát, erősítsék a közbiztonságot, "mert a számok nem rosszak, de a biztonságérzetünk nem jó", és visszaállítsák a pedagógusok megbecsültségét.

Azt akarják közösen elérni, hogy Salgótarján ne népességében fogyatkozó, életkorfájában idősödő és egyre szegényebb város legyen - összegzett a polgármesterjelölt.


Forrás: Nógrád24.hu

 

2010-08-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite