2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeMSZP-s polgármesterrel kampányol a Fidesz Bátonyterenyén

MSZP-s polgármesterrel kampányol a Fidesz Bátonyterenyén


Önkormanyzat_btHogyan lehet egy átlagos kampányvideóból valami ötletes húzással egyedit alkotni? Hát például úgy, ahogy azt a bátonyterenyei fideszes polgármesterjelölt, Nagy-Majdon József videójának készítői tették.


Ebben a rövidfilmben semmi figyelemfelkeltő nem lenne, ha nem úgy kezdődne, ahogy: Bátonyterenye jelenlegi polgármesterasszonya, az MSZP-s Lavajné Dóka Éva érvel még megválasztása előtt amellett, miért érdemes a kormánypárti jelöltet, akkor ugye őt választani városvezetőnek. Ezt a nyilatkozatot használják fel a fideszes kampányvideó készítői, hiszen azóta fordult a kocka, és ha anno Lavajné Dóka Éva komolyan gondolta, amit mondott, akkor most bizony ő is Nagy-Majdon Józsefet kellene, hogy támogassa.


Erre utal egyébként a szocialista polgármesterasszony után megszólaló narrátor hang is, aki kéri az embereket, hogy fogadják meg az MSZP-s városvezető intelmét, és támogassák a fideszes jelöltet.


Lavajné Dóka Éva (MSZP): "Kapcsolati tőkével ugye csak a kormányzó pártnak a jelöltje rendelkezik. Hát akkor meg kell választani a kormányzó párt jelöltjét, hogy három éven keresztül kihasználja a város fejlődése érdekében a kapcsolati tőkét."

Narrátor: "Kérem, fogadják meg polgármesterasszony intelmét, támogassák 2010. október 3-án a Fidesz-KDNP megyei listáját, képviselő-jelöltjeit és polgármester-jelöltjét, Nagy-Majdon Józsefet."


A videó itt megtekinthető.

 

Forrás: mandiner.hu/kismoszkva.blog.hu/Nógrád24.hu

 

2010-09-27

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite