2019. augusztus 24., szombat - Bertalan
Keresés a tartalomban
ItthonAz MSZP szerint az Orbán-kormány nem vezeti, hanem félrevezeti Magyarországot

Az MSZP szerint az Orbán-kormány nem vezeti, hanem félrevezeti Magyarországot


Az MSZP szerint az Orbán-kormány nem vezeti, hanem félrevezeti Magyarországot, és ezzel ma már minden józanul gondolkodó állampolgár tisztában van.

mszp001


Az ellenzéki párt szombati közleménye szerint Rogán Antalnak nincs erkölcsi alapja bírálni a szocialista pártot, mert ami rossz történik ma Magyarországon, az mind a kétharmados felhatalmazással kormányzó Fidesz politikájának következménye, hiába próbálják elfedni ezeket a súlyos következményeket és hibákat.


Az MSZP mindezzel a Fidesz frakcióvezetőjének szombati sajtótájékoztatójára reagált, amelyet Rogán Antal annak kapcsán tartott, hogy az MSZP szombati évértékelő nagygyűlésén részt vesz Victor Ponta román miniszterelnök. Rogán Antal szerint ez azt jelenti, hogy a szocialisták egyetértenek a román miniszterelnök politikájával, azaz vissza akarnak térni a Gyurcsány-politikához, amely egyszer már megbukott Magyarországon.


Az MSZP közleménye szerint a Fidesz nem tartotta be a szavát, sőt Orbán Viktor épp az ellenkezőjét teszi annak, amit ellenzékben ígért. A közleményben arra hívják fel a figyelmet, hogy "a Fidesz erőszakolta ki azt a népszavazást, amelyben Orbán Viktor és pártja ingyenes felsőoktatást követelt", ma pedig "nemhogy ingyenes felsőoktatás nincs, de egyre több diák van, akinek a korábbinál jóval magasabb tandíjat kell fizetnie".

 

Forrás:MTI/HIR PORT24

 

2013-03-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite