2019. május 24., péntek - Eszter
Keresés a tartalomban
ItthonMűszaki hiba miatt változik a 24-es villamosok közlekedése Budapesten

Műszaki hiba miatt változik a 24-es villamosok közlekedése Budapesten


Műszaki hiba miatt csütörtökön és pénteken egyes időszakokban változik a 24-es villamosok közlekedése a fővárosban - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

villamosnegyes


A 24-es villamosok csütörtökön este 7 óráig, pénteken pedig 6 óra és 9.45, valamint 13.15 és 19.45 között a Festetics György utcától csak a Haller utcáig járnak, onnan a kimaradó Millenniumi Kulturális Központ és a Közvágóhíd állomás a 23-as, az ideiglenes itt megálló 23E, az 54-es és az 55-ös buszokkal érhető el.


A korlátozás oka, hogy a Közvágóhíd végállomás közelében síntörés miatt kisiklott szerda este egy 2-es villamos, ezért a pályahiba végleges kijavításáig a végállomásra csak egy vágányon tudnak beállni mind a 2-es, mind a 24-es villamosok, emiatt viszont tarthatatlanná válik a menetrend.


A sérült vágányszakasz kijavítása és a további felújítási munkák elvégzése szombattól április 28-ig tart, ebben az időszakban a 2-es és a 24-es villamosok is csak a Haller utcáig közlekednek majd. A Boráros tér és a Közvágóhíd között ebben az időszakban 2-24V jelzéssel villamospótló autóbuszokat indít a BKK.


A központ utalt arra, hogy a pótlás miatti kényszerű átszállás nem minősül útmegszakításnak, így a villamospótlóról vagy arra történő átszálláskor az egyszeri utazásra szolgáló jegyek esetében nem kell új jegyet kezelni, hanem a már érvényesített jeggyel lehet tovább utazni, az átszállás után pedig azt a számkocka nélküli végén is érvényesíteni kell.

Forrás:MTI/HIR PORT24

 

 

2013-04-11

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite