2019. május 27., hétfő - Hella
Keresés a tartalomban
Test és lélekMystic a tisztánlátó, aki mindet őszintén elmond

Mystic a tisztánlátó, aki mindet őszintén elmond


Misztikus világ, amely megdöbbentő őszinteséggel tárul az ember elé. Egy olyan világ, amiben sokan hisznek, és sokan kételkednek, de bárhogy is van minden ember kíváncsi a jövőjére, a sorsára. Minden ember tudni szeretné, hogy hogyan alakul az élete, pénzügyi helyzete, egészsége, avagy párkapcsolata. Mystic tisztánlátó, aki kendőzetlen őszinteséggel tárja fel jóslataival az igazságot.

mystic1


Mielőtt megismernénk Mysticet és nem mindennapi jóslatait nézzünk csak utána mit is jelent a tisztánlátó, kik is azok a tisztánlátók. A múlt század elején olyan parapszichológiai kutatások folytak, amelyek felfedezték, hogy az öt hagyományos érzékszerv mellett van egy elcsökevényesedett, vagy fel nem fedezett hatodik érzékszerv is, amely a megérzésekért, az előérzésekért felel. Egy 2005-ös amerikai felmérés szerint az amerikai lakosság 26 %-a hitt abban, hogy az embernek van ilyen rejtett képessége. A parapszichológiai kutatási eredmények pedig igazolták, hogy bizonyos mértékig majdnem minden ember rendelkezik ezzel az érzékszervi tapasztaláson kívüli észleléssel.


A tisztánlátó olyan ember, aki ezt a belső érzékelő képességét az átlagosnál jobban kiművelte, vagy született tehetsége révén az átlagosnál érzékenyebb belső észlelőerővel bír. A tisztánlátó nem szükségszerűen érzékel képekben - bár ez is előfordulhat -, sokkal inkább érez, sejt, észlel. A belső érzéseit természetesen visszafordíthatja képekké, és a képzelőereje segítségével rá is vetítheti arra, amit a szemével lát. Így a szemek által közvetített optikai kép, a látvány kiegészülhet olyan „fantáziaképekkel", amelyek a belső megérzések gondolati kivetülései. Mysticet is ilyen kivételes tehetséggel áldotta meg a sors.


Mi volt az első élménye és hogyan derült ki, hogy Ön tisztánlátó?


A legelső élményem egy barátnőmmel történt beszélgetéssel kezdődött - ekkor lehettem úgy tizenhárom, tizennégy éves - a barátnőm, aki pár évvel idősebb volt tőlem az akkori fiújáról mesélt nekem, én pedig valami furcsát éreztem a fiúval kapcsolatosan. Ezt ekkor el is mondtam a barátnőmnek, mondtam neki, hogy ez a fiú nem veszi őt komolyan, becsapja őt és csúnyán ki fogja használni - utóbb ez be is következett. Később ez a tulajdonságom, hogy általam ismeretlen emberekről szinte mindent megérzek, mindent látok egyre inkább jelen volt és szépen lassan kialakult bennem, ami nagyon fura érzés volt, hogy ismeretlen emberekről egyszerűen mindet tudok, látok.

ezo_banner

HIRDETÉS


Végül is hogyan döntötte el, hogy életét erre a nem mindennapi hivatásra teszi fel?


Viszonylag könnyen meghoztam ezt a döntést. Persze korábban a társadalmi elvárásoknak meg akartam felelni, hiszen a társadalmunk a mai napig nem igazán fogadja be azt, ha valaki „más" mint az átlagember. Viszont ahogy egyre inkább erősödött bennem az a tudat, hogy én tisztánlátó vagyok úgy egyre inkább kerestem azoknak az embereknek a társaságát, akik hasonlóak, mint én. Valahogy addig még nem döntöttem úgy, hogy vállalom azt, hogy tisztánlátó vagyok, addig csak folyamatosan kerestem önmagam. Így vagyok én, így lettem személyiség, aminek születtem!


Kik keresik meg Önt, és hogyan tud nekik segíteni?


Olyan emberek keresnek, akik valóban hisznek is bennem, hisznek abban, amit csinálok. Mert én kendőzetlenül megmondom az igazságot, legyen az jó vagy rossz. A fekete tükröt használom, ami valójában azt jelenti, hogy nem csak a környezetünkben és másikba kell keresni a hibát, hanem saját magunkban. Borzasztó, hogy mennyi ember nincs tisztába önmagával.

 

mystic


Azt is érzi, ha valakin rontás van?


Igen, természetesen azt is látom, hogy valakin van-e rontás vagy sem. Rontás esetén én mindig csak egy dolgot látok, azt hogy a személy körül vagy szürke, vagy fekete folt van. Nagyon érdekes, hogy ha valakin rontás van, az jelentkezik testileg és lelkileg egyaránt. Fontos azt is elmondani, hogy a rontást nem csak egy másik ember teheti ránk, hanem mi saját magunkat is megátkozhatjuk. A rontást én minden esetben le tudom venni az emberekről, én fehér és arany fénnyel dolgozom.


Amikor telefonon keresik fel Önt, akkor hogyan tud egyáltalán bárkinek is jósolni?


Ebben az esetben nekem elég egy keresztnév és egy életkor. Minden ember több ezerbilliót rezeg és ez ugyan olyan egyedi, mint az újlenyomat. Én ebből veszem le az információt. Minden embernek van hullám és fény jelensége. Gyakran előfordul az is, hogy valaki nem a valós keresztnevét mondja meg én akkor is a telefonáló személy rezgéseit érzem, és akkor is pontosan meg tudom neki mondani azt amire kíváncsi.


Mi volt eddig a legérdekesebb jóslása?


Egy hölgy telefonált nekem. Amikor beleszólt a telefonba, abba a pillanatba rengeteg vért láttam, erőszakot, rengeteg, késszúrást. Mondtam a hölgynek, hogy egy hallott férfit látok, akit megölt a felesége. Azt is meg tudtam mondani, hogy a feleség azért ölte meg a férjét, mert el akarta hagyni őt, el akart válni a nőtől. A hölgy, aki telefonált az áldozat közeli hozzátartozója volt. Elmondtam neki, hogy hogyan gyilkolták meg a férfit. Nagyon meglepődött, mert olyan dolgokat mondtam el neki, amit senki sem tudott, csak a szűk család. Másik megdöbbentő esetem az volt, amikor ugyan csak egy hölgy telefonált nekem, egy édesanya volt, aki azt szerette volna megtudni, hogy miért lett öngyilkos a fia. Én határozottan mondtam neki, hogy én azt látom, hogy a fia nem lett öngyilkos, hanem meggyilkolták őt. Az édesanyja ez után egy újabb boncolást kért és valóban kiderült, hogy meggyilkolták a fiút - ezt már onnan tudom, hogy visszahívott a hölgy, hogy elmondja nekem, hogy igazam volt.

 

HÍR PORT24

FOTÓ: EZO TV

HIRDETÉS
Egészség? Pénz? Párkapcsolat? Szeretné megtudni, hogy hogyan alakul az élete? Szeretné megtudni van-e Önön rontás? Hívja  Mysticet a tisztánlátót a 06-90/602-774-es számon az 557-e melléken.
A hívás díja 485 Ft/perc

 

2012-06-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite