2019. augusztus 19., hétfő - Huba
Keresés a tartalomban
Választás 2010Nagy Ervin: Vonáék becsapják a tisztességes embereket

Nagy Ervin: Vonáék becsapják a tisztességes embereket


Vona GáborA levitézlett, lebukott, sértődött, okkal, ok nélkül parkoló pályára tett helyi politikusok pártja lett a Jobbik - állítja a volt alelnök. Az a párt, amelyik ma a választók szavazataira pályázik, nem az a Jobbik, amit az emberek megismertek, és amiért küzdöttünk - mondta a Magyar Hírlapnak adott interjúban Nagy Ervin, a Jobbik korábbi alelnöke.


Nagy Ervin elvi és erkölcsi okok miatt távozott a pártból, és hároméves hallgatását törte meg mostani nyilatkozatával. Úgy látja, Vona Gáborék becsapják azokat a tisztességes embereket, akik a Jobbikért dolgoznak, kampányolnak, gyűjtik a kopogtatócédulákat - és a választókat is becsapják. Elhitetik velük, hogy ők az új, tiszta erő, de ez nem igaz. Sokkal inkább a levitézlett, lebukott, sértődött, okkal, ok nélkül parkolópályára tett helyi politikusok pártja lett a Jobbik.


Az európai parlamenti választáson elért siker után megjelentek a kétes vállalkozók is a pártban. Olyan vállalhatatlan emberek, akik üzletet szimatolnak egy 10-20 százalékra pályázó parlamenti erő körül. Nagy Ervin annak idején egy önálló, hiánypótló, radikális pártot szeretett volna, amelyik nem támadja hátba a nemzeti oldalt.


Megdöbbentőnek tartja, hogy Vona Gábor és társai ma többet foglalkoznak a jobbközéppel, mint a nómenklatúrával. Szerinte beszédes Vonáék oroszbarátsága, és az is egyértelmű, hogy kívülről befolyásolják a párt irányvonalát.
Úgy véli: ha a Jobbik túlnyeri magát, néhány jó szakértő mellett egy sor mindenre alkalmatlan, kétes múltú képviselő ül be a parlamentbe.

2010-03-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite