2019. április 22., hétfő - Csilla
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNagy mennyiségű kokainfogás Nógrád megyében - Őrizetben a drogdíler

Nagy mennyiségű kokainfogás Nógrád megyében - Őrizetben a drogdíler


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság beosztottai és a rétsági nyomozók közösen végrehajtott ellenőrzéskor nagyobb mennyiségű kokaint foglaltak le a 34 éves férfitól - értesült a Nógrád24.hu.

drogdiller_nograd


A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett, és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást P. Attila 34 éves rétsági lakos ellen. A széleskörű nyomozás alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2014. februárban, Rétságon V. Dávid 33 éves váci lakos részére - a szakértői vélemény szerint - kábítószert értékesített.


Élettársa tett bejelentést 2014. május 19-én az esti órákban, miszerint lakásából kizárták, és P. Attila feltehetően fegyvert tart ott. A megtartott házkutatáson fegyvert nem, ellenben kábítószergyanús anyagokat találtak, és foglaltak le a rendőrök. A szakértői vélemény szerint ezek kábítószernek minősülő vegyületet tartalmaznak.

drogdiller_nograd1


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság és a Rétsági Rendőrkapitányság nyomozói 2014. augusztus 13-án 13 óra 55 perckor, Szendehely belterületén ellenőrizték a személygépkocsival közlekedő P. Attilát. A jármű átvizsgálásakor, továbbá a férfi lakásán és tartózkodási helyén megtartott házkutatásokon 67,41 gramm tömegű - az előzetesen beszerzett szakértői vélemény szerint - kokaint, illetve egyéb kábítószer gyanús anyagokat foglaltak le a rendőrök.


A rendőrök P. Attilát elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és kábítószer-kereskedelem valamint kábítószer birtoklás bűntett, és kábítószer birtoklás vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság tagjai a gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.


A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya V. Dávid ellen egy rendbeli kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

Edvin Marton koncert

HIRDETÉS

2014-08-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite