2019. május 27., hétfő - Hella
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeNagyszabású adományozási ünnepség volt Rétságon!

Nagyszabású adományozási ünnepség volt Rétságon!


A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány rétsági Baptista.Pont irodája kismamák és 3 év alatti kisgyermeket nevelő szülők számára készített „Szeretetvödör" ajándékokat, melyeket magyar és külföldi támogatók felajánlásaival közösen töltöttünk meg.

retsagiadomanyozas

Az átadás egy rövid kis ünnepség keretébe történt az elmúlt héten, október 30-án, Rétságon, a Városi Művelődési Központ és Könyvtár aulájában. Az eseményen részt vett dr.Szilagyi Béla Baptista Szeretetszolgálat elnökhelyettese, valamint Dr. Herencsárné Klug Györgyi Baptista Szeretetszolgálat Adományozási Igazgatója

retsagiadomanyozas1


A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány rétsági Baptista.Pont által szervezett eseményen fellépett Szájbely Zsolt - vers, Jóni Anita - népdal, a rétsági Kereplő Néptáncegyüttesből: Repa Karolina és Jakab Tamás, valamint a váci fúvósoktól Molnár Levente.

retsagiadomanyozas2

A „Szeretetvödrök" az orgoványi Örömhír Alapítványon keresztül Angliából, a Blythswood Care -től érkeztek, melyekbe kismamáknak, újszülötteknek, és 3 éves kor alatti gyermekeknek való dolgokat helyeztünk.

retsagiadomanyozas3

 

Rétságon 100 kismamának terveztünk a „Szeretetvödrökből" juttatni a rétsági védőnői szolgálattal együtt. Mivel a mostani vírusos időszak miatt páran nem tudtak eljönni, ezért ők utólagosan, a Baptista.Pont irodában (Rétság, Rákóczi út 51.) vehetik át a számukra előre elkészített „Szeretetvödör" ajándékcsomagot.

retsagiadomanyozas4

A nagyszabású adományozási ünnepséget számos helyi vállalkozás és helyi civil szervezet támogatta.


Varga Róbertné Piszár Anikó

Forrás: NÓGRÁD24

 

2014-11-03

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite