2020. január 29., szerda - Adél
Keresés a tartalomban

szaturnusz A Szaturnusz Titán nevű holdját, valamint a Mérleg csillagképben, 20,5 fényévre lévő Gliese 581g bolygót tartja a leglakhatóbb idegen világnak egy nemzetközi kutatócsoport, amely az Astrobiology című folyóiratban publikálta tanulmányát.

Nagyvilág - 2011.11.24

raketak Az orosz elnök utasítást adott szerdán a kalinyingrádi övezetben lévő, rakétatámadásokat előrejelző radarrendszer üzembe helyezésére, és kilátásba helyezte: megegyezés hiányában rakétákat irányíttat az amerikai rakétapajzs Európában kiépülő elemeire.

piocak Piócák tartják rettegésben Ho Si Minh-város néhány kerületének lakóit amióta az apró vérszívókat felvásárló helyi vállalkozás hirtelen eltűnt nadállyal teli területeket hagyva maga után.

szlovakminiszter Iveta Radicová szlovák miniszterelnököt is lehallgatta a szlovák katonai elhárítás (VOS) - állítja a Novy Cas című szlovák napilap.

Nagyvilág - 2011.11.23

klimavaltozas Átfogó akciótervet állított össze Kína a klímaváltozás elleni harc 2011-2015 közti időszakára. Az ország célja az energiafogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése, valamint a nem-szénalapú energiafelhasználás arányának növelése.

Nagyvilág - 2011.11.23

gyerekporno Gyermekpornó-felvételek készítéséért és terjesztéséért 315 évi szabadságvesztésre ítéltek kedden egy férfit Indiana amerikai szövetségi államban.

szojuz Levált a Nemzetközi Űrállomásról (ISS) a Szojuz TMA-02M orosz űrhajó utasterében három űrhajóssal, akik hónapok óta tartózkodtak a Föld körül átlagosan 350 kilométeres magasságban keringő űrbázison.

Nagyvilág - 2011.11.21

gyalog A 32 esztendős francia Guillaume Combot gyalogol Balástya és Kistelek között a régi 5-ös út mentén.

Nagyvilág - 2011.11.21

kadhafi Több száz, vegyi fegyverek célba juttatására alkalmas tüzérségi lövedéket küldhetett Irán Líbiának, amit Moammer Kadhafi megbuktatott líbiai vezető kormánya évtizedeken át titokban tartott - írta a The Washington Post.

Nagyvilág - 2011.11.18

southparkegy A South Park-sorozat alkotói további három évadot készítenek az a animációs sikerszériából a Comedy Central tévécsatornának. Az erről szóló szerződést a napokban írták alá.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite