2021. február 28., - Elemér
Keresés a tartalomban

feketepentek Minden idők legnagyobb forgalmát könyvelhették el az amerikai üzletek az idei "fekete pénteken".

piocaegy Videót Tartalmazó Írás. Súlyos állapotban került kórházba egy 16 éves fiú dél-nyugat Kínában, légcsövében egy pióca élősködött. Tao Jiayuan két hónappal ezelőtt kezdte egyre rosszabbul érezni magát, csúnyán köhögött és berekedt. Légzési problémái voltak.

cicaegy Az egészségügyi hatóságok nyakörv és póráz viselésére kötelezik a híres New York-i Hotel Algonquin szinte intézménnyé vált házimacskáját.

szaturnusz A Szaturnusz Titán nevű holdját, valamint a Mérleg csillagképben, 20,5 fényévre lévő Gliese 581g bolygót tartja a leglakhatóbb idegen világnak egy nemzetközi kutatócsoport, amely az Astrobiology című folyóiratban publikálta tanulmányát.

Nagyvilág - 2011.11.24

raketak Az orosz elnök utasítást adott szerdán a kalinyingrádi övezetben lévő, rakétatámadásokat előrejelző radarrendszer üzembe helyezésére, és kilátásba helyezte: megegyezés hiányában rakétákat irányíttat az amerikai rakétapajzs Európában kiépülő elemeire.

piocak Piócák tartják rettegésben Ho Si Minh-város néhány kerületének lakóit amióta az apró vérszívókat felvásárló helyi vállalkozás hirtelen eltűnt nadállyal teli területeket hagyva maga után.

szlovakminiszter Iveta Radicová szlovák miniszterelnököt is lehallgatta a szlovák katonai elhárítás (VOS) - állítja a Novy Cas című szlovák napilap.

Nagyvilág - 2011.11.23

klimavaltozas Átfogó akciótervet állított össze Kína a klímaváltozás elleni harc 2011-2015 közti időszakára. Az ország célja az energiafogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése, valamint a nem-szénalapú energiafelhasználás arányának növelése.

Nagyvilág - 2011.11.23

gyerekporno Gyermekpornó-felvételek készítéséért és terjesztéséért 315 évi szabadságvesztésre ítéltek kedden egy férfit Indiana amerikai szövetségi államban.

szojuz Levált a Nemzetközi Űrállomásról (ISS) a Szojuz TMA-02M orosz űrhajó utasterében három űrhajóssal, akik hónapok óta tartózkodtak a Föld körül átlagosan 350 kilométeres magasságban keringő űrbázison.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite