2019. október 16., szerda - Gál
Keresés a tartalomban

szarazsag Évek óta nem tapasztalt szárazság sújtja Közép-Szlovákia déli részeit, az egykori Hont és Nógrád megye vidékét, ahol közel száz napja nem esett csapadék.

sorosgyorgy Nagyobb hozzájárulásra buzdítja Soros György az európai uniós tagországokat a romák integrációjának anyagi támogatásában a 2014-ben kezdődő hétéves EU-költségvetési tervidőszakban.

panda A világ legdrágább teájának "kifőzésén" fáradozik egy kínai férfi: pandák szolgáltatnák, illetve "dolgoznák meg" az alapanyagot.

pedofilokketto Borzalmas pillanatokat élhetett meg egy öt éves kislány a Szilágy megyei Nagyilondán, akit megerőszakolt egy 14 éves kamaszfiú.

ovisok Meghalt tizenhét óvodás és két felnőtt egy közlekedési balesetben szerdán Kínában. Az óvodabusz, amelyben utaztak és frontálisan összeütközött egy teherautóval, mindössze kilenc személyes volt, miközben 64-en zsúfolódtak össze benne.

Nagyvilág - 2011.11.16

romanegyed Városrendezési célból egy éven belül fel akarja számolni Ungvár roma negyedét Viktor Pogorelov polgármester, aki azt ígéri, hogy modulházakban helyezik el a lakóhelyükről kiköltöztetetteket.

vilagvege Tették már a világ pusztulását 1000-re, 2000-re, Cayce a híres alvó látnok viszont még a 22. századból is jövendölt eseményeket. Azt viszont ő is határozottan állította, amire az ősi maja feljegyzések figyelmeztetnek: 2012 fordulópont lesz az emberiség életében.

valsagketto Legjobban a volt szocialista országokat sújtja a gazdasági világválság - állapítja meg a Vedomosztyi című orosz napilap keddi számában megjelent cikk az EBRD jelentését kommentálva.

Nagyvilág - 2011.11.15

viziloegy Végzett gazdájával egy 1200 kilogrammos víziló, amelyet háziállatként tartottak Dél-Afrikában.

atomenerg Egy bekapcsolva hagyott porszívó okozta azt a tűzesetet, amely tavasszal csaknem 200 millió eurós kárt okozott egy svéd atomerőműben.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite