2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban
Nagyvilág - 2011.11.23

gyerekporno Gyermekpornó-felvételek készítéséért és terjesztéséért 315 évi szabadságvesztésre ítéltek kedden egy férfit Indiana amerikai szövetségi államban.

szojuz Levált a Nemzetközi Űrállomásról (ISS) a Szojuz TMA-02M orosz űrhajó utasterében három űrhajóssal, akik hónapok óta tartózkodtak a Föld körül átlagosan 350 kilométeres magasságban keringő űrbázison.

Nagyvilág - 2011.11.21

gyalog A 32 esztendős francia Guillaume Combot gyalogol Balástya és Kistelek között a régi 5-ös út mentén.

Nagyvilág - 2011.11.21

kadhafi Több száz, vegyi fegyverek célba juttatására alkalmas tüzérségi lövedéket küldhetett Irán Líbiának, amit Moammer Kadhafi megbuktatott líbiai vezető kormánya évtizedeken át titokban tartott - írta a The Washington Post.

Nagyvilág - 2011.11.18

southparkegy A South Park-sorozat alkotói további három évadot készítenek az a animációs sikerszériából a Comedy Central tévécsatornának. Az erről szóló szerződést a napokban írták alá.

Nagyvilág - 2011.11.17

szlovakmagyar Iveta Radicová szlovák miniszterelnök szerint kormányának tizenöt hónapja alatt azért nyugodott meg a szlovák-magyar viszony, mert a felek nem konfrontációra törekedtek, hanem igyekeztek olyan megoldásokat találni a problémákra, amelyek mindkét ország polgárainak hasznára lennének.

szarazsag Évek óta nem tapasztalt szárazság sújtja Közép-Szlovákia déli részeit, az egykori Hont és Nógrád megye vidékét, ahol közel száz napja nem esett csapadék.

sorosgyorgy Nagyobb hozzájárulásra buzdítja Soros György az európai uniós tagországokat a romák integrációjának anyagi támogatásában a 2014-ben kezdődő hétéves EU-költségvetési tervidőszakban.

panda A világ legdrágább teájának "kifőzésén" fáradozik egy kínai férfi: pandák szolgáltatnák, illetve "dolgoznák meg" az alapanyagot.

pedofilokketto Borzalmas pillanatokat élhetett meg egy öt éves kislány a Szilágy megyei Nagyilondán, akit megerőszakolt egy 14 éves kamaszfiú.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite