2021. március 6., szombat - Leonóra
Keresés a tartalomban

vilagvege Tették már a világ pusztulását 1000-re, 2000-re, Cayce a híres alvó látnok viszont még a 22. századból is jövendölt eseményeket. Azt viszont ő is határozottan állította, amire az ősi maja feljegyzések figyelmeztetnek: 2012 fordulópont lesz az emberiség életében.

valsagketto Legjobban a volt szocialista országokat sújtja a gazdasági világválság - állapítja meg a Vedomosztyi című orosz napilap keddi számában megjelent cikk az EBRD jelentését kommentálva.

Nagyvilág - 2011.11.15

viziloegy Végzett gazdájával egy 1200 kilogrammos víziló, amelyet háziállatként tartottak Dél-Afrikában.

atomenerg Egy bekapcsolva hagyott porszívó okozta azt a tűzesetet, amely tavasszal csaknem 200 millió eurós kárt okozott egy svéd atomerőműben.

Nagyvilág - 2011.11.15

fidelcastro Véres háború törne ki egy Irán elleni amerikai-izraeli támadás esetén - figyelmeztetett helyi idő szerint hétfőn megjelent írásában Fidel Castro, Kuba volt elnöke.

blackegy Újra összeáll a veterán brit heavy metal együttes, a Black Sabbath, amely új albumot készít és 2012-ben világkörüli turnéra indul.

timosenko Adócsalással, sikkasztással és külföldi jövedelmek eltitkolásával vádolta meg pénteken az ukrán adóhivatal Julija Timosenko volt kormányfőt, akit nemrég hétévi börtönbüntetésre ítéltek hivatali hatalommal való visszaélésért.

banyaszokLegkevesebb húsz halottja van egy gázrobbanás okozta bányabalesetnek a délnyugat-kínai Jünnan (Yunnan) tartományban, s két tucat ember rekedt a mélyben.

aszteroida A vártnál valamivel nagyobb távolságra, 325 ezer kilométerre haladt el a Föld mellett 2005 YU55 katalógusjelű kisbolygó közép-európai idő szerint szerda hajnalban.

HurghadaA hurghadai buszbaleset 29 sérültje közül nyolc elhagyta kedd reggel a városban lévő Nile kórházat, és mentőautón a repülőtérre viszik őket - jelentette a helyszínről az MTI különtudósítója.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite