2020. január 25., szombat - Pál
Keresés a tartalomban

Robert FicoCsak jelentősen korlátozott jogkörökkel és az államfő szigorú ellenőrzése alatt fog működni az átmeneti szlovák kormány - jelentette be Robert Fico, az ellenzéki Irány-Szociáldemokrácia (Smer) elnöke pénteken Pozsonyban.

Nagyvilág - 2011.10.21

kadhafid Figyelem! A cikk a nyugalom megzavarására alkalmas kép- és szöveganyagot tartalmaz! 42 év uralkodást és nyolc hónapi véres polgárháborút követően golyókkal a testében végezte a líbiai bukott vezetője, Moammer Kadhafi, akit csütörtökön, hosszas tűzpárbaj után kerítettek kézre a felkelők.

kinailany FIGYELEM! A cikk tartalma és a kép megrázó tartalmú! Videó a balesetről! Meghalt az a kétéves kínai kislány, akit két alkalommal is elütöttek egy dél-kínai város piacán és számos járókelő ment el mellette anélkül, hogy segítséget nyújtott volna neki - adta hírül a Hszinhua hírügynökség pénteken.

talibok A pakisztáni Szvat-völgybe történő visszatérésével és újabb háborúskodással fenyegetőzött pénteken Maulvi Fazlullah, akinek jelenleg Afganisztánban van a főhadiszállása.

kadhafiAz Átmeneti Nemzeti Tanács szóvivője azt mondta: Kadhafival a forradalmárok végeztek. A volt líbiai vezető halálát történelmi pillanatnak nevezte, amely véget vet a diktatúrának.

esoroma Rómának és környékének természeti katasztrófa sújtotta övezetté való nyilvánítását kérte a főpolgármester Gianni Alemanno, miután az olasz fővárost ma reggel sújtó heves esőzés vízzel árasztotta el és teljesen megbénította Rómát.

Nagyvilág - 2011.10.19

boxbajnok Fegyveresek végeztek az egyik leghíresebb mexikói profi bokszolóval, Rafael Guzmánnal. A 25 éves ökölvívót guadalajarai háza előtt gyilkolták meg több lövéssel, amikor kedd késő este hazaérkezett.

nyugd A Nézőpont Intézet elemzése szerint a kelet- és kelet-közép-európai uniós tagállamok közül Csehországban és Lengyelországban volt példa az egykori kommunista funkcionáriusok nyugdíjának utólagos csökkentésére.

Nagyvilág - 2011.10.18

hitleregy Adolf Hitler nem lett öngyilkos 1945-ben, Berlin elestekor, hanem Argentínába menekült, ahol 1962-ig élt - állítja egy újonnan megjelent könyv.

banyaszok Százötvenhárom bányász rekedt a föld alatt egy kelet-ukrajnai bányában az üzemben történt áramszünet miatt.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite