2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban

nyugd A Nézőpont Intézet elemzése szerint a kelet- és kelet-közép-európai uniós tagállamok közül Csehországban és Lengyelországban volt példa az egykori kommunista funkcionáriusok nyugdíjának utólagos csökkentésére.

Nagyvilág - 2011.10.18

hitleregy Adolf Hitler nem lett öngyilkos 1945-ben, Berlin elestekor, hanem Argentínába menekült, ahol 1962-ig élt - állítja egy újonnan megjelent könyv.

banyaszok Százötvenhárom bányász rekedt a föld alatt egy kelet-ukrajnai bányában az üzemben történt áramszünet miatt.

ketchup Kitiltották a ketchupot a francia általános iskolákból, pontosabban szigorúan korlátozták használatát, hogy a nebulók ne szokjanak el a hagyományos francia konyha ízeitől.

halottrokon Még az ezer forintnyi összeget sem érte el az a kártérítés, amelyet egy dél-koreai nő kapott, mert bátyja meghalt a 60 évvel ezelőtti koreai háborúban.

Nagyvilág - 2011.10.18

nagyb A sötétség korszaka tér vissza hamarosan Nagy-Britanniába éjjelente: kikapcsolja a közvilágítást jó pár önkormányzat takarékosságból és környezetvédelemből.

Nagyvilág - 2011.10.17

esozes Több mint hetven ember életét oltották ki a Közép-Amerikát egy hete sújtó esőzések, 150 ezer ember háza vagy termése pedig odaveszett.

felrobb Merényletet kísérelt meg egy öngyilkos támadó hétfőn az észak-afganisztáni Farjáb tartományban a helyi biztonsági főnök ellen, aki azonban csak könnyebb sebesült meg, a detonáció viszont egy gyermek életét kioltotta.

Nagyvilág - 2011.10.17

drogkeresk Iránban kivégeztek két drogkereskedőt az ország északi részén fekvő Száriban. A múlt héten szerdán egy másik, nemi erőszak és emberrablás miatt halálra ítélt férfit is kivégeztek az Irán déli részén fekvő Marvadashtban.

Nagyvilág - 2011.10.14

hajfestes Airdrie - Pokoli kínok között halt meg egy brit lány a hajfestés után kapott, rendkívül ritka allergiás reakció miatt.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite