2020. február 27., csütörtök - Ákos, Bátor
Keresés a tartalomban

Robert FicoAz ellenzék megállapodásra jutott a kormánykoalíció pártjaival, hogy előrehozott választásokat tartanak. A voksolás napja várhatóan március 10. lesz.

szerbia Az EU-tagjelölti jogállás megadását javasolta az Európai Bizottság Szerbiának, de hozzátette, hogy a csatlakozási tárgyalások tényleges megkezdéséhez előrehaladást kell felmutatni a szerb-koszovói tárgyalásokon.

timosenko Elítélte az amerikai kormány kedden az ukrán bíróságnak azt a döntését, hogy börtönbüntetésre ítéli a volt miniszterelnököt, a büntető eljárást politikailag motiváltnak minősítette és sürgette a politikus szabadon bocsátását.

honfoglalas Vasárnap rendezik meg a hagyományos honfoglalási emlékünnepséget a kárpátaljai Tiszacsomán.

Nagyvilág - 2011.10.11

szules Pár órával maratoni futás után szült egy nő az Egyesült Államokban.

szolariumegy Kalifornia az első amerikai szövetségi állam, ahol tilos a szolárium kiskorúak számára.

fehercapa Fehér cápától tartanak Ausztráliában, Perth környékén, ahol egy férfi nyomtalanul eltűnt a vízben.

Nagyvilág - 2011.10.11

oriastok Hat mázsás töke nőtt egy brit gazdának, amivel jó esélye van arra, hogy ő legyen az idei tökrekorder a szigetországban.

merkel-sarkozyA görög államcsődtől az ország adósságainak átütemezésig terjedő, legkülönbözőbb híresztelések közepette kezdett válságtanácskozásnak minősített megbeszélést vasárnap este Berlinben Angela Merkel kancellár és Nicolas Sarkozy francia elnök.

Nagyvilág - 2011.10.08

kína001A gyorsan öregedő népesség problémájára irányította rá a figyelmet az idősek napja Kínában, mivel öt éven belül 23 millióval fog növekedni a 60 évesek, vagy a felettiek száma, és ez új helyzetet elé állítja a társadalmat, a családokat.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite