2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban

szolariumegy Kalifornia az első amerikai szövetségi állam, ahol tilos a szolárium kiskorúak számára.

fehercapa Fehér cápától tartanak Ausztráliában, Perth környékén, ahol egy férfi nyomtalanul eltűnt a vízben.

Nagyvilág - 2011.10.11

oriastok Hat mázsás töke nőtt egy brit gazdának, amivel jó esélye van arra, hogy ő legyen az idei tökrekorder a szigetországban.

merkel-sarkozyA görög államcsődtől az ország adósságainak átütemezésig terjedő, legkülönbözőbb híresztelések közepette kezdett válságtanácskozásnak minősített megbeszélést vasárnap este Berlinben Angela Merkel kancellár és Nicolas Sarkozy francia elnök.

Nagyvilág - 2011.10.08

kína001A gyorsan öregedő népesség problémájára irányította rá a figyelmet az idősek napja Kínában, mivel öt éven belül 23 millióval fog növekedni a 60 évesek, vagy a felettiek száma, és ez új helyzetet elé állítja a társadalmat, a családokat.

baktériumSzennyezett sárgadinnye okozott lisztériafertőzést még július végén az Egyesült Államokban. A megbetegedett emberek túlnyomó többsége 60 év feletti.

afganisztani_haboruAz Egyesült Államok pontosan tíz évvel ezelőtt indította el a hadműveleteket a tálib kormány ellen, amely hátországot biztosított a 2001. szeptember 11-i terrortámadásokat végrehajtó al-Kaida terrorszervezet számára.

ovszer Ejtőernyővel jutattak óvszert Thaiföld árvíz sújtotta területeire a délkelet-ázsiai ország hatóságai, akik a népszaporulat növekedésétől tartanak az elárasztott területeken.

Nagyvilág - 2011.10.06

bbc Költségtakarékossági intézkedései keretében kétezer munkahelyet számol fel a BBC a következő öt évben - jelentette be csütörtökön a brit közszolgálati médiatársaság vezetője.

kislany Férjhez adta 13 éves lányát egy kenyai férfi, hogy az érte kapott pénzből tehessen szert egy második feleségre.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite