2020. január 19., - Sára
Keresés a tartalomban

korbacsolas Tíz korbácsütésre ítéltek egy szaúd-arábiai nőt autóvezetés miatt kedden, két nappal azután, hogy Abdalláh király szélesebb jogköröket ígért a gyengébb nem tagjainak.

globalisfelm Vízhiányhoz vezethet a felmelegedés Európában: szakértők szerint a kontinens fontos édesvízkészletét képző alpesi gleccserek, tavak és források már most fogyóban vannak egyes vidékeken, a gleccserek fokozódó olvadása pedig végleg "elzárhatja a csapot".

aranyMostantól automatából is lehet aranyat vásárolni Kínában, a világ második legnagyobb aranypiacának számító országban a növekvő keresletnek köszönhetően a következő években több ezer speciális ATM is működhet majd.

csalo Magyar csalót fogtak el a rendőrök Dániában. A férfit csütörtök este hozták haza - közölte a BRFK kommunikációs osztálya az MTI-vel.

XVI. Benedek pápaTöbb mint százezer ember előtt mutatott be szentmisét németországi látogatásának utolsó napján, vasárnap délelőtt Freiburgban XVI. Benedek pápa.

pedal Biciklievés közben torkán akadt a pedál egy szerb férfinak annyira, hogy életmentő műtétre szorult.

etteremBírságot kell fizetnie annak, aki nem eszi meg az utolsó falatig az ételét egy szaúd-arábiai étteremben. A Marmar nevű vendéglő vezette be a szigort, mégpedig azért, mert tulajdonosa megelégelte a státuszszimbólumos rendeléseket.

tatuin A NASA bolygóvadász úrszondája, a Kepler fedezte fel a Tatuint, amely két csillag körül kering, akárcsak az az égitest, amelyen Luke Skywalker nevelkedett.

Nagyvilág - 2011.09.20

kalozok Kuala Lumpur - Őrizetbe vettek a malajziai hatóságok hat indonéz kalózt, akik megpróbáltak kifosztani három kereskedelmi hajót az ország déli partvidékén.

ensz Az ENSZ főtitkára elismeréssel fogadta, hogy Magyarország Líbiában is kész részt venni a világszervezet égisze alatt egy, a rend helyreállítását és a demokrácia megteremtését célzó misszióban - mondta az MTI-nek Schmitt Pál köztársasági elnök, miután az ENSZ New York-i székházában helyi idő szerint hétfő este találkozott Ban Ki Munnal.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite