2018. november 13., kedd - Szilvia
Keresés a tartalomban
Nagyvilág - 2011.09.15

palinkaegy Először avatnak pálinkalovagokat Szlovákiában szombaton az első révkomáromi pálinkafesztiválon, a Dunai Arany Párlat 2011-en.

alkoholegy A WHO-nak az azerbajdzsáni fővárosban, Bakuban rendezett regionális konferenciáján ismertetett összefoglaló szerint Európában személyenként 9,24 liter alkohol fogy el évente, vagyis itt isszák a világon a legtöbb szeszt.

Ján Slota Ján Slota, az ellenzéki Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke szerint beláthatatlan következményei lesznek a közép-európai térségre nézve annak, hogy a magyar politikai pártok megegyeztek: választójogot adnak a határon túli magyaroknak.

robbanasegy Robbanás történt egy dél-franciaországi atomlétesítményben, Marcoule-ban, elképzelhető radioaktív sugárzás - közölték hétfő délután az illetékes helyi hatóságok.

vilaghaboru Megkezdődött hétfőn a hágai Nemzetközi Bíróságon annak a beadványnak a tárgyalása, amelyben Németország fordult az ENSZ-testülethez a nácik által a második világháború idején elkövetett bűnök áldozatainak kárpótlásáról olasz bíróságokon néhány éve hozott ítéletek miatt.

JaroszlavlBelehalt sérüléseibe Alekszandr Galimov, az oroszországi Jaroszlavlban múlt szerdán repülőgép-szerencsétlenségben odaveszett Lokomotív jégkorong-csapat egyetlen túlélő tagja: vele az áldozatok száma 44-re emelkedett.

merenyletRobbanóanyaggal megrakott kisteherautó rohant a bázis bejáratába szombaton, ketten meghaltak, 98-an megsebesültek.

911A 2001. szeptember 11-i terrortámadások óta eltelt egy évtized komoly erőpróba volt az amerikai biztonsági szervek számára, és a sikerek mellett a túlterheltség nem egyszer az ésszerűség határait feszegető stratégiai tervekben nyilvánult meg

unioBizarr javaslattal állt elő az Európai Unió energiaügyi biztosa az eladósodott országok, köztük Görögország, megbüntetésére.

Barack Obama001Az Egyesült Államok tíz évvel a szeptember 11-ei tragédia után erősebb, s az amerikaiakat nem rettentik meg a biztonságukat érő ismételt fenyegetések - jelentette ki a rádióban elhangzó és interneten is közzétett szokásos heti üzenetében szombaton Barack Obama amerikai elnök.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite