2020. január 25., szombat - Pál
Keresés a tartalomban
Nagyvilág - 2011.09.15

gyemant Röntgenvizsgálaton bukott le a spanyol tolvaj, akinek egy közel 3 és fél millió forintot érő drágakő volt a gyomrában, miután lenyelt egy brit nőtől ellopott gyémántot.

papaegy Hihetetlen! Emberiség elleni bűnök miatt tett feljelentést a pápa és három főpap ellen az a szervezet, amely a gyerekeket molesztáló papok ellen száll síkra.

Nagyvilág - 2011.09.15

palinkaegy Először avatnak pálinkalovagokat Szlovákiában szombaton az első révkomáromi pálinkafesztiválon, a Dunai Arany Párlat 2011-en.

alkoholegy A WHO-nak az azerbajdzsáni fővárosban, Bakuban rendezett regionális konferenciáján ismertetett összefoglaló szerint Európában személyenként 9,24 liter alkohol fogy el évente, vagyis itt isszák a világon a legtöbb szeszt.

Ján Slota Ján Slota, az ellenzéki Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke szerint beláthatatlan következményei lesznek a közép-európai térségre nézve annak, hogy a magyar politikai pártok megegyeztek: választójogot adnak a határon túli magyaroknak.

robbanasegy Robbanás történt egy dél-franciaországi atomlétesítményben, Marcoule-ban, elképzelhető radioaktív sugárzás - közölték hétfő délután az illetékes helyi hatóságok.

vilaghaboru Megkezdődött hétfőn a hágai Nemzetközi Bíróságon annak a beadványnak a tárgyalása, amelyben Németország fordult az ENSZ-testülethez a nácik által a második világháború idején elkövetett bűnök áldozatainak kárpótlásáról olasz bíróságokon néhány éve hozott ítéletek miatt.

JaroszlavlBelehalt sérüléseibe Alekszandr Galimov, az oroszországi Jaroszlavlban múlt szerdán repülőgép-szerencsétlenségben odaveszett Lokomotív jégkorong-csapat egyetlen túlélő tagja: vele az áldozatok száma 44-re emelkedett.

merenyletRobbanóanyaggal megrakott kisteherautó rohant a bázis bejáratába szombaton, ketten meghaltak, 98-an megsebesültek.

911A 2001. szeptember 11-i terrortámadások óta eltelt egy évtized komoly erőpróba volt az amerikai biztonsági szervek számára, és a sikerek mellett a túlterheltség nem egyszer az ésszerűség határait feszegető stratégiai tervekben nyilvánult meg

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite