2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban

pedal Biciklievés közben torkán akadt a pedál egy szerb férfinak annyira, hogy életmentő műtétre szorult.

etteremBírságot kell fizetnie annak, aki nem eszi meg az utolsó falatig az ételét egy szaúd-arábiai étteremben. A Marmar nevű vendéglő vezette be a szigort, mégpedig azért, mert tulajdonosa megelégelte a státuszszimbólumos rendeléseket.

tatuin A NASA bolygóvadász úrszondája, a Kepler fedezte fel a Tatuint, amely két csillag körül kering, akárcsak az az égitest, amelyen Luke Skywalker nevelkedett.

Nagyvilág - 2011.09.20

kalozok Kuala Lumpur - Őrizetbe vettek a malajziai hatóságok hat indonéz kalózt, akik megpróbáltak kifosztani három kereskedelmi hajót az ország déli partvidékén.

ensz Az ENSZ főtitkára elismeréssel fogadta, hogy Magyarország Líbiában is kész részt venni a világszervezet égisze alatt egy, a rend helyreállítását és a demokrácia megteremtését célzó misszióban - mondta az MTI-nek Schmitt Pál köztársasági elnök, miután az ENSZ New York-i székházában helyi idő szerint hétfő este találkozott Ban Ki Munnal.

Nagyvilág - 2011.09.15

gyemant Röntgenvizsgálaton bukott le a spanyol tolvaj, akinek egy közel 3 és fél millió forintot érő drágakő volt a gyomrában, miután lenyelt egy brit nőtől ellopott gyémántot.

papaegy Hihetetlen! Emberiség elleni bűnök miatt tett feljelentést a pápa és három főpap ellen az a szervezet, amely a gyerekeket molesztáló papok ellen száll síkra.

Nagyvilág - 2011.09.15

palinkaegy Először avatnak pálinkalovagokat Szlovákiában szombaton az első révkomáromi pálinkafesztiválon, a Dunai Arany Párlat 2011-en.

alkoholegy A WHO-nak az azerbajdzsáni fővárosban, Bakuban rendezett regionális konferenciáján ismertetett összefoglaló szerint Európában személyenként 9,24 liter alkohol fogy el évente, vagyis itt isszák a világon a legtöbb szeszt.

Ján Slota Ján Slota, az ellenzéki Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke szerint beláthatatlan következményei lesznek a közép-európai térségre nézve annak, hogy a magyar politikai pártok megegyeztek: választójogot adnak a határon túli magyaroknak.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite