2021. szeptember 27., hétfő - Adalbert
Keresés a tartalomban

robbanasegy Robbanás történt egy dél-franciaországi atomlétesítményben, Marcoule-ban, elképzelhető radioaktív sugárzás - közölték hétfő délután az illetékes helyi hatóságok.

vilaghaboru Megkezdődött hétfőn a hágai Nemzetközi Bíróságon annak a beadványnak a tárgyalása, amelyben Németország fordult az ENSZ-testülethez a nácik által a második világháború idején elkövetett bűnök áldozatainak kárpótlásáról olasz bíróságokon néhány éve hozott ítéletek miatt.

JaroszlavlBelehalt sérüléseibe Alekszandr Galimov, az oroszországi Jaroszlavlban múlt szerdán repülőgép-szerencsétlenségben odaveszett Lokomotív jégkorong-csapat egyetlen túlélő tagja: vele az áldozatok száma 44-re emelkedett.

merenyletRobbanóanyaggal megrakott kisteherautó rohant a bázis bejáratába szombaton, ketten meghaltak, 98-an megsebesültek.

911A 2001. szeptember 11-i terrortámadások óta eltelt egy évtized komoly erőpróba volt az amerikai biztonsági szervek számára, és a sikerek mellett a túlterheltség nem egyszer az ésszerűség határait feszegető stratégiai tervekben nyilvánult meg

unioBizarr javaslattal állt elő az Európai Unió energiaügyi biztosa az eladósodott országok, köztük Görögország, megbüntetésére.

Barack Obama001Az Egyesült Államok tíz évvel a szeptember 11-ei tragédia után erősebb, s az amerikaiakat nem rettentik meg a biztonságukat érő ismételt fenyegetések - jelentette ki a rádióban elhangzó és interneten is közzétett szokásos heti üzenetében szombaton Barack Obama amerikai elnök.

JaroszlavlA Lokomotiv Jaroszlavl szerdán elhunyt jégkorongosainak és szakmai vezetőinek felravatalozott koporsói előtt rótták le kegyeletüket a csapat szurkolói, a sportág szerelmesei és vezetői a helyi jégcsarnokban.

szeptembertizenegy Rendkívül megszigorodtak a repülésbiztonsági intézkedések az 2001. szeptember 11-e óta eltelt tíz évben - közölte a Budapest Airport kommunikációs igazgatója az MTI-vel.

obama Az amerikai gazdaság élénkítését, elsősorban a munkahelyteremtést célozza az a 447 milliárd dolláros törvényjavaslat-csomag, amelyet Barack Obama elnök terjesztett elő csütörtök este a kongresszus két házának együttes ülésén.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite