2018. november 13., kedd - Szilvia
Keresés a tartalomban

JaroszlavlA Lokomotiv Jaroszlavl szerdán elhunyt jégkorongosainak és szakmai vezetőinek felravatalozott koporsói előtt rótták le kegyeletüket a csapat szurkolói, a sportág szerelmesei és vezetői a helyi jégcsarnokban.

szeptembertizenegy Rendkívül megszigorodtak a repülésbiztonsági intézkedések az 2001. szeptember 11-e óta eltelt tíz évben - közölte a Budapest Airport kommunikációs igazgatója az MTI-vel.

obama Az amerikai gazdaság élénkítését, elsősorban a munkahelyteremtést célozza az a 447 milliárd dolláros törvényjavaslat-csomag, amelyet Barack Obama elnök terjesztett elő csütörtök este a kongresszus két házának együttes ülésén.

scmitbulgaria Bolgár-magyar államfői tárgyalások kezdődtek csütörtökön Szófiában, a megbeszélések középpontjában a két ország érdekeinek közös európai uniós képviselete valamint Bulgária schengeni csatlakozásának előmozdítása áll.

olaj Legkorábban a jövő év végére emelkedhet vissza a háború előtti szintre a líbiai nyersolajtermelés - mondta a keddi Financial Timesnak a líbiai állami olajvállalat újonnan kinevezett elnöke.

lordlawson A II. világháború utáni időszak "legfelelőtlenebb politikai kezdeményezései" közé tartozott az európai valutaunió létrehozásról szóló döntés - írta hétfőn megjelent cikkében Lord Nigel Lawson.

csillag "Elképzelhetetlen" csillagot fedezett fel a világegyetem peremén egy nemzetközi kutatócsoport: az SDS J102915+172927 katalógusjelű objektum tizenhárommilliárd éves, vagyis az ősrobbanás után mindössze hétszázmillió évvel született, és megkérdőjelezi az elfogadott csillagképződési elméleteket.

aranyegy Négy évvel ezelőtt Marco Neróról azt tartották, hogy feljutott a csúcsra. Hét számjegyű jövedelme volt filmeffektusok tervezőjeként, akit a világ legtekintélyesebb, számítógépes animációval foglalkozó stúdiói foglalkoztattak, és éppen befejezte az Oscar-díjas Táncoló talpak munkálatait. A gondolatai azonban már akkor máshol kalandoztak.

Barack ObamaAz Egyesült Államok az év végéig hazavezényli az Irakban maradt katonáit és lezárja a háborút - erősítette meg kedden Barack Obama amerikai elnök az Amerikai Légió veteránszervezet minneapolisi kongresszusán elmondott beszédében.

kadhafiegy Moammer Kadhafi még mindig fenyegetést jelent a líbiai lakosságra nézve, ezért egyelőre folytatódik a NATO küldetése - jelentette ki kedden Brüsszelben Oana Lungescu NATO-szóvivő.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite