2020. január 18., szombat - Piroska
Keresés a tartalomban

Barack ObamaAz Egyesült Államok az év végéig hazavezényli az Irakban maradt katonáit és lezárja a háborút - erősítette meg kedden Barack Obama amerikai elnök az Amerikai Légió veteránszervezet minneapolisi kongresszusán elmondott beszédében.

kadhafiegy Moammer Kadhafi még mindig fenyegetést jelent a líbiai lakosságra nézve, ezért egyelőre folytatódik a NATO küldetése - jelentette ki kedden Brüsszelben Oana Lungescu NATO-szóvivő.

hurrikanegyElérheti, sőt, meghaladhatja a 12 milliárd dollárt a trópusi viharrá szelidült Irén hurrikán okozta kár - közölte kedden gazdasági szakértőkre hivatkozva a The Wall Street Journal.

Nagyvilág - 2011.08.29

Barack Obama001Azt akarom, hogy az emberek megértsék: még nincs vége - jelentette ki vasárnap Barack Obama amerikai elnök, miközben az Egyesült Államok keleti partvidékén még mindig milliók küszködtek a trópusi viharrá szelídült Irén hurrikán következményeivel.

hurrikanLegkevesebb kilencen életüket vesztették és több mint 1,4 millióan maradtak áramellátás nélkül helyi idő szerint szombat késő estig az Egyesült Államok keleti partvidékén pusztító Irén hurrikán miatt.

Nagyvilág - 2011.08.25

atombomba A márciusi japán atombaleset óta a környezetbe került radioaktív cézium mennyisége 168-szorosa a hirosimai atomtámadás idején elszabadult sugárzó anyagnak.

Nagyvilág - 2011.08.25

kadhafiegy A NATO is besegít Líbiában az arab ország vezetője, Moammer Kadhafi ezredes utáni kutatásba - közölte csütörtökön a brit védelmi miniszter a Sky News tv-csatornán.

hurrikan Fákat döntött ki és háztetőket szaggatott le a Bahamákok az atlanti-óceáni térség idei első, Irene névre keresztelt hurrikánja. Acklins és Crooked szigetén legalább két településen végzett hatalmas pusztítást a hurrikán.

Nagyvilág - 2011.08.24

kutyak Iskolai tananyaggá akarja tetetni az eboktatást Nagy-Britanniában egy jótékonysági alap.

szlovakmatrica Újabb, a magyar nyelv használatát szorgalmazó matricák jelentek meg a hét elején a dél-szlovákiai Somorján; a hét végén Érsekújváron kiragasztották az első szlovák "ellenmatricákat" is.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite