2020. január 22., szerda - Vince
Keresés a tartalomban

alkoholegy Egy brit átlagosan 58 201 fontot költ szeszes italra életében, azaz csaknem 18 millió forintnyi összeget iszik el.

Nagyvilág - 2011.08.22

kadhafi Kadhafi rezsimje összeomlóban van, eljött az ideje az új Líbia megteremtésének, és az átmenetnek békésnek kell lennie - üzente hétfői nyilatkozatában Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkár, miközben Tripoliban a Moammer Kadhafi ellen harcoló erők a még meglévő ellenállási gócok felszámolására törekedtek.

zavargasoklondon Az angliai zavargásokat követően a brit börtönökben az elítéltek száma naponta több mint száz fővel nő, és az intézetek szerint a börtönök lassan megtelnek, ha továbbra is ilyen ütemben érkeznek az elítéltek.

műhold A csütörtökön felbocsátott és nyomban elveszett orosz távközlési műholdat péntek délelőtt még nem találták meg, és nem tudni, milyen pályán kering a Föld körül az Ekszpressz-AM4 - tudta meg az Interfax hírügynökség meg nem nevezett forrásokból.

plakát Hatalmas felháborodást váltott ki Berlinben a neonáci Német Nemzeti-demokrata Párt (NPD) egyik, közvetve a holokausztot helyeslő választási plakátja.

Nagyvilág - 2011.08.18

baba_01 Egyszerre öt gyermeke született két anyától egy rosztovi házaspárnak - jelentette csütörtökön a Moszkovszkij Komszomolec című újság, címoldalán hozva az öt egyforma csöppség és a boldog szülők fényképét.

susanne Míg a nők általában fogyókúrával sanyargatják magukat, addig a több mint 330 kilót nyomó Susanne Eman napi 20 ezer kalóriát fogyaszt(normális érték: kb. 2000 kalória).
Minden vágya, hogy Ő legyen minden idők legkövérebb nője.

autó Csütörtökre virradó éjjel is folytatódtak az autógyújtogatások Berlin központi kerületeiben.

Nagyvilág - 2011.08.17

Sivelucs A hosszabb ideje aktív kamcsatkai Sivelucs vulkán az elmúlt hónap legnagyobb hamuoszlopát lövellte ki magából: az oszlop magassága eléri a 7800 métert.

Barack Obama Nem egy nagyobb terrorista támadástól, hanem inkább egy "magányos farkas" terrorista akciójától kell tartani a szeptember 11-i terrortámadások 10. évfordulóján - jelentette ki Barack Obama amerikai elnök kedden este a CNN hírcsatornának adott interjújában.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite