2021. április 18., - Andrea
Keresés a tartalomban

hurrikan Fákat döntött ki és háztetőket szaggatott le a Bahamákok az atlanti-óceáni térség idei első, Irene névre keresztelt hurrikánja. Acklins és Crooked szigetén legalább két településen végzett hatalmas pusztítást a hurrikán.

Nagyvilág - 2011.08.24

kutyak Iskolai tananyaggá akarja tetetni az eboktatást Nagy-Britanniában egy jótékonysági alap.

szlovakmatrica Újabb, a magyar nyelv használatát szorgalmazó matricák jelentek meg a hét elején a dél-szlovákiai Somorján; a hét végén Érsekújváron kiragasztották az első szlovák "ellenmatricákat" is.

alkoholegy Egy brit átlagosan 58 201 fontot költ szeszes italra életében, azaz csaknem 18 millió forintnyi összeget iszik el.

Nagyvilág - 2011.08.22

kadhafi Kadhafi rezsimje összeomlóban van, eljött az ideje az új Líbia megteremtésének, és az átmenetnek békésnek kell lennie - üzente hétfői nyilatkozatában Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkár, miközben Tripoliban a Moammer Kadhafi ellen harcoló erők a még meglévő ellenállási gócok felszámolására törekedtek.

zavargasoklondon Az angliai zavargásokat követően a brit börtönökben az elítéltek száma naponta több mint száz fővel nő, és az intézetek szerint a börtönök lassan megtelnek, ha továbbra is ilyen ütemben érkeznek az elítéltek.

műhold A csütörtökön felbocsátott és nyomban elveszett orosz távközlési műholdat péntek délelőtt még nem találták meg, és nem tudni, milyen pályán kering a Föld körül az Ekszpressz-AM4 - tudta meg az Interfax hírügynökség meg nem nevezett forrásokból.

plakát Hatalmas felháborodást váltott ki Berlinben a neonáci Német Nemzeti-demokrata Párt (NPD) egyik, közvetve a holokausztot helyeslő választási plakátja.

Nagyvilág - 2011.08.18

baba_01 Egyszerre öt gyermeke született két anyától egy rosztovi házaspárnak - jelentette csütörtökön a Moszkovszkij Komszomolec című újság, címoldalán hozva az öt egyforma csöppség és a boldog szülők fényképét.

susanne Míg a nők általában fogyókúrával sanyargatják magukat, addig a több mint 330 kilót nyomó Susanne Eman napi 20 ezer kalóriát fogyaszt(normális érték: kb. 2000 kalória).
Minden vágya, hogy Ő legyen minden idők legkövérebb nője.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite