2021. szeptember 27., hétfő - Adalbert
Keresés a tartalomban
Nagyvilág - 2011.08.18

baba_01 Egyszerre öt gyermeke született két anyától egy rosztovi házaspárnak - jelentette csütörtökön a Moszkovszkij Komszomolec című újság, címoldalán hozva az öt egyforma csöppség és a boldog szülők fényképét.

susanne Míg a nők általában fogyókúrával sanyargatják magukat, addig a több mint 330 kilót nyomó Susanne Eman napi 20 ezer kalóriát fogyaszt(normális érték: kb. 2000 kalória).
Minden vágya, hogy Ő legyen minden idők legkövérebb nője.

autó Csütörtökre virradó éjjel is folytatódtak az autógyújtogatások Berlin központi kerületeiben.

Nagyvilág - 2011.08.17

Sivelucs A hosszabb ideje aktív kamcsatkai Sivelucs vulkán az elmúlt hónap legnagyobb hamuoszlopát lövellte ki magából: az oszlop magassága eléri a 7800 métert.

Barack Obama Nem egy nagyobb terrorista támadástól, hanem inkább egy "magányos farkas" terrorista akciójától kell tartani a szeptember 11-i terrortámadások 10. évfordulóján - jelentette ki Barack Obama amerikai elnök kedden este a CNN hírcsatornának adott interjújában.

aranybanyaszat Magyarország elutasítja a cianidos aranykitermelést Verespatakon - az erről szóló kormánydöntésről Illés Zoltán környezetügyért felelős államtitkár levélben tájékoztatta Borbély László román környezetvédelmi minisztert.

egyhaz Kitart álláspontja mellett a cölibátus eltörlését és más reformokat szorgalmazó osztrák papi kezdeményezés vezetője annak ellenére is, hogy Christoph Schönborn bécsi érsek az egyházból való kizárását helyezte kilátásba.

fojj Figyelem! A cikk a nyugalom megzavarására alkalmas kép- és szöveganyagot tartalmaz! Az orvosok szerint is igen ritka deformációtól szenvedő gyermeket hozott világra egy anya Nigériában, az Ekiti State-i kórházban.

hegy Ausztria legmagasabb hegycsúcsa, a Grossglockner melletti szakadék felett kifeszített szalagon egyensúlyozott végig egy osztrák férfi - írta kedden a Kurier című osztrák napilap.

svajcihaz A svájci Zugi-tó partján elkészült a világ legdrágább háza. A 7,5 milliárd font értékű, arannyal, platinával és dinoszaurusz csontokkal díszített épületet az exlusivHAUS nevű cég építette Stuart Hughes építész tervei alapján - olvasható a TSZN ukrán televízió honlapján.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite