2020. január 25., szombat - Pál
Keresés a tartalomban

aranybanyaszat Magyarország elutasítja a cianidos aranykitermelést Verespatakon - az erről szóló kormánydöntésről Illés Zoltán környezetügyért felelős államtitkár levélben tájékoztatta Borbély László román környezetvédelmi minisztert.

egyhaz Kitart álláspontja mellett a cölibátus eltörlését és más reformokat szorgalmazó osztrák papi kezdeményezés vezetője annak ellenére is, hogy Christoph Schönborn bécsi érsek az egyházból való kizárását helyezte kilátásba.

fojj Figyelem! A cikk a nyugalom megzavarására alkalmas kép- és szöveganyagot tartalmaz! Az orvosok szerint is igen ritka deformációtól szenvedő gyermeket hozott világra egy anya Nigériában, az Ekiti State-i kórházban.

hegy Ausztria legmagasabb hegycsúcsa, a Grossglockner melletti szakadék felett kifeszített szalagon egyensúlyozott végig egy osztrák férfi - írta kedden a Kurier című osztrák napilap.

svajcihaz A svájci Zugi-tó partján elkészült a világ legdrágább háza. A 7,5 milliárd font értékű, arannyal, platinával és dinoszaurusz csontokkal díszített épületet az exlusivHAUS nevű cég építette Stuart Hughes építész tervei alapján - olvasható a TSZN ukrán televízió honlapján.

színpad Kártyavárként dőlt össze a hatalmas színpad egy indianapolisi rendezvényen.

Nagyvilág - 2011.08.15

szúnyog Tigris után koreai szúnyogot csapdosnak az olaszok. Az Ázsiából érkezett újabb szúnyogfaj Észak-Olaszországban telepedett le.

London001A brit biztosítótársaságok becslései szerint akár a 200 millió fontot is elérhetik az utóbbi napok zavargásai által okozott károk.

Nagyvilág - 2011.08.12

london02 Belehalt sérüléseibe egy idős férfi Londonban, akire hétfőn éjjel támadtak rá a randalírozók, miközben egy tüzet próbált eloltani a zavargások közepette.

hotdogVilágszerte évente több millió kutyának kell elpusztulnia, mert az embereknek húsukra fáj a foga. A kutyahús elsősorban Ázsiában számít népszerű fogásnak, a térségben sok kutyafarm van, amelyet direkt ebből a célból hoztak létre.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite