2021. február 27., szombat - Ákos, Bátor
Keresés a tartalomban

autó Csütörtökre virradó éjjel is folytatódtak az autógyújtogatások Berlin központi kerületeiben.

Nagyvilág - 2011.08.17

Sivelucs A hosszabb ideje aktív kamcsatkai Sivelucs vulkán az elmúlt hónap legnagyobb hamuoszlopát lövellte ki magából: az oszlop magassága eléri a 7800 métert.

Barack Obama Nem egy nagyobb terrorista támadástól, hanem inkább egy "magányos farkas" terrorista akciójától kell tartani a szeptember 11-i terrortámadások 10. évfordulóján - jelentette ki Barack Obama amerikai elnök kedden este a CNN hírcsatornának adott interjújában.

aranybanyaszat Magyarország elutasítja a cianidos aranykitermelést Verespatakon - az erről szóló kormánydöntésről Illés Zoltán környezetügyért felelős államtitkár levélben tájékoztatta Borbély László román környezetvédelmi minisztert.

egyhaz Kitart álláspontja mellett a cölibátus eltörlését és más reformokat szorgalmazó osztrák papi kezdeményezés vezetője annak ellenére is, hogy Christoph Schönborn bécsi érsek az egyházból való kizárását helyezte kilátásba.

fojj Figyelem! A cikk a nyugalom megzavarására alkalmas kép- és szöveganyagot tartalmaz! Az orvosok szerint is igen ritka deformációtól szenvedő gyermeket hozott világra egy anya Nigériában, az Ekiti State-i kórházban.

hegy Ausztria legmagasabb hegycsúcsa, a Grossglockner melletti szakadék felett kifeszített szalagon egyensúlyozott végig egy osztrák férfi - írta kedden a Kurier című osztrák napilap.

svajcihaz A svájci Zugi-tó partján elkészült a világ legdrágább háza. A 7,5 milliárd font értékű, arannyal, platinával és dinoszaurusz csontokkal díszített épületet az exlusivHAUS nevű cég építette Stuart Hughes építész tervei alapján - olvasható a TSZN ukrán televízió honlapján.

színpad Kártyavárként dőlt össze a hatalmas színpad egy indianapolisi rendezvényen.

Nagyvilág - 2011.08.15

szúnyog Tigris után koreai szúnyogot csapdosnak az olaszok. Az Ázsiából érkezett újabb szúnyogfaj Észak-Olaszországban telepedett le.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite