2021. február 28., - Elemér
Keresés a tartalomban

London001A brit biztosítótársaságok becslései szerint akár a 200 millió fontot is elérhetik az utóbbi napok zavargásai által okozott károk.

Nagyvilág - 2011.08.12

london02 Belehalt sérüléseibe egy idős férfi Londonban, akire hétfőn éjjel támadtak rá a randalírozók, miközben egy tüzet próbált eloltani a zavargások közepette.

hotdogVilágszerte évente több millió kutyának kell elpusztulnia, mert az embereknek húsukra fáj a foga. A kutyahús elsősorban Ázsiában számít népszerű fogásnak, a térségben sok kutyafarm van, amelyet direkt ebből a célból hoztak létre.

London001 Hosszú távú megoldást keresve, a zavargások társadalmi okait kutatta a csütörtökön megjelent brit lapok egy része, míg mások a rendőrségi kiadások tervezett csökkentése miatt aggódtak.

Nagyvilág - 2011.08.11

Bongani Moyo A lehető "legkönnyedebb" módon szökött meg az egyik legveszélyesebbnek tartott bűnöző a Dél-afrikai Köztársaságban: tárgyalásának végén a távozó tömegbe vegyülve egyszerűen kisétált a teremből, és eltűnt.

Nagyvilág - 2011.08.11

napkitores Denver - Hatalmas napkitörést figyeltek meg a NASA kutatói, melyhez foghatót csak öt éve mértek. Az égitestből a hirosimai bombánál 500 milliószor nehezebb elektromos felhőt lövellt a Nap az űrbe.

zavargasoklondonegy Keddre virradóra több brit nagyvárosban is zavargások voltak, s Londonban immár harmadik éjszaka folytatódott a randalírozás, amelynek résztvevői közül mostanra összesen 450 embert vettek őrizetbe.

newyorktimes Nem annyira az Egyesült Államok adósosztályzatának lerontása, hanem az euróövezet problémái adhatnak okot az aggodalomra - írja a The Times című brit lap.

zavargasoklondon Folytatódtak a zavargások Londonban vasárnap éjjel, átterjedve Enfield, Walthamstow, Islington és Waltham Forest városrészekre is északon, és Brixtonra délen, ahol kétszáz fiatal tört be több üzletbe; a rendőrség száznál is több randalírozót vett őrizetbe.

reptéri káosz01 Káosz fenyeget a németországi repülőtereken, a repülésirányítók ugyanis keddre hirdették meg a múlt héten elmaradt sztrájkot.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite