2020. január 28., kedd - Károly,
Keresés a tartalomban

London001 Hosszú távú megoldást keresve, a zavargások társadalmi okait kutatta a csütörtökön megjelent brit lapok egy része, míg mások a rendőrségi kiadások tervezett csökkentése miatt aggódtak.

Nagyvilág - 2011.08.11

Bongani Moyo A lehető "legkönnyedebb" módon szökött meg az egyik legveszélyesebbnek tartott bűnöző a Dél-afrikai Köztársaságban: tárgyalásának végén a távozó tömegbe vegyülve egyszerűen kisétált a teremből, és eltűnt.

Nagyvilág - 2011.08.11

napkitores Denver - Hatalmas napkitörést figyeltek meg a NASA kutatói, melyhez foghatót csak öt éve mértek. Az égitestből a hirosimai bombánál 500 milliószor nehezebb elektromos felhőt lövellt a Nap az űrbe.

zavargasoklondonegy Keddre virradóra több brit nagyvárosban is zavargások voltak, s Londonban immár harmadik éjszaka folytatódott a randalírozás, amelynek résztvevői közül mostanra összesen 450 embert vettek őrizetbe.

newyorktimes Nem annyira az Egyesült Államok adósosztályzatának lerontása, hanem az euróövezet problémái adhatnak okot az aggodalomra - írja a The Times című brit lap.

zavargasoklondon Folytatódtak a zavargások Londonban vasárnap éjjel, átterjedve Enfield, Walthamstow, Islington és Waltham Forest városrészekre is északon, és Brixtonra délen, ahol kétszáz fiatal tört be több üzletbe; a rendőrség száznál is több randalírozót vett őrizetbe.

reptéri káosz01 Káosz fenyeget a németországi repülőtereken, a repülésirányítók ugyanis keddre hirdették meg a múlt héten elmaradt sztrájkot.

Gordon BrownGordon Brown korábbi brit miniszterelnök szerint a legutóbbi piaci zavar előrelátható volt, és a gazdasági, szociális és politikai gondok súlyosbodására kell számítani, ha az euróövezet vezetői továbbra is kerülik az azokkal való szembenézést.

London001Súlyos zavargások törtek ki a brit fővárosban, miután a rendőrség egy tűzharcban lelőtt egy négygyermekes családapát. Nyolc rendőr megsérült.

Standard  PoorsAmerika elvesztette a legjobb adósbesorolást. Washington szerint a hitelminősítő elszámolta magát, ezért téves döntést hozott. Első ízben vesztette el a lehetséges legjobb, "AAA" adósbesorolását a Standard & Poor's-nál az Egyesült Államok.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite