2020. január 22., szerda - Vince
Keresés a tartalomban

megerőszakolt lány Hat férfi becstelenített meg egy 14 éves tinédzserlányt Romániában-Iaşi megyében.

boragazatkettő Elektronikus italkóstolót fejlesztett ki egy egyetem Spanyolországban.

Osló005"Breivik, parancsnok, az iszlamizálás elleni kommunista ellenállás harcosa. A művelet végrehajtva, megadom magam a Delta erőnek" - így telefonált a rendőrségre a merénylő.

Barack Obama Herbie Hancock és Jennifer Hudson is fellép szerda este azon a chicagói választási adománygyűjtő gálán, amelyen egyúttal Barack Obama 50. születésnapját is megünneplik. A terítékenként 35 ezer 800 dolláros vacsorán azonban kétségek között mulat majd az elnök: három évvel ezelőtt változást ígért, és győzött, most viszont egy kiábrándító belpolitikai küzdelemben kell elnyernie a választók bizalmát egy második kormányzási ciklusra.

Nagyvilág - 2011.08.03

ház Egy méter húsz centi széles lesz a világ legkeskenyebb háza, melynek Varsó "szorít helyet".

Osló006A támadások alapos előkészítés nem vall beszámíthatatlanságra az elmekórtani felülvizsgálattal megbízott testület vezetője szerint.

Barack Obama001A Fehér Házból közvetített televíziós beszédében jelentette be a megállapodást Barack Obama amerikai elnök. A demokraták és a republikánusok vezetői a kongresszus mindkét házában megállapodtak az adósságplafon emelésének kereteiről - jelentette be vasárnap este a Fehér Házból közvetített televíziós beszédében Barack Obama amerikai elnök.

Ján SlotaNem fog foglalkozni a szlovákiai reklámtanács a Híd párt beadványával, amely kifogásolja a Szlovák Nemzeti Pártnak (SNS) az utak mentén országszerte elhelyezett magyarellenes óriásplakátjait.

hajóUszálynak ütközött és elsüllyedt egy kirándulókat szállító hajó a Moszkva folyón. Eddig öt holttestet találtak, négy embert még keresnek.

fukusima01Erős földrengés rázta meg Japán északkeleti részét: a 6,5-es rengés erősen érződött Fukusima, Ibaraki, Totigi, Ivate és Mijagi prefektúrákban. Heten megsérültek.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite