2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban

zavargasoklondon Folytatódtak a zavargások Londonban vasárnap éjjel, átterjedve Enfield, Walthamstow, Islington és Waltham Forest városrészekre is északon, és Brixtonra délen, ahol kétszáz fiatal tört be több üzletbe; a rendőrség száznál is több randalírozót vett őrizetbe.

reptéri káosz01 Káosz fenyeget a németországi repülőtereken, a repülésirányítók ugyanis keddre hirdették meg a múlt héten elmaradt sztrájkot.

Gordon BrownGordon Brown korábbi brit miniszterelnök szerint a legutóbbi piaci zavar előrelátható volt, és a gazdasági, szociális és politikai gondok súlyosbodására kell számítani, ha az euróövezet vezetői továbbra is kerülik az azokkal való szembenézést.

London001Súlyos zavargások törtek ki a brit fővárosban, miután a rendőrség egy tűzharcban lelőtt egy négygyermekes családapát. Nyolc rendőr megsérült.

Standard  PoorsAmerika elvesztette a legjobb adósbesorolást. Washington szerint a hitelminősítő elszámolta magát, ezért téves döntést hozott. Első ízben vesztette el a lehetséges legjobb, "AAA" adósbesorolását a Standard & Poor's-nál az Egyesült Államok.

megerőszakolt lány Hat férfi becstelenített meg egy 14 éves tinédzserlányt Romániában-Iaşi megyében.

boragazatkettő Elektronikus italkóstolót fejlesztett ki egy egyetem Spanyolországban.

Osló005"Breivik, parancsnok, az iszlamizálás elleni kommunista ellenállás harcosa. A művelet végrehajtva, megadom magam a Delta erőnek" - így telefonált a rendőrségre a merénylő.

Barack Obama Herbie Hancock és Jennifer Hudson is fellép szerda este azon a chicagói választási adománygyűjtő gálán, amelyen egyúttal Barack Obama 50. születésnapját is megünneplik. A terítékenként 35 ezer 800 dolláros vacsorán azonban kétségek között mulat majd az elnök: három évvel ezelőtt változást ígért, és győzött, most viszont egy kiábrándító belpolitikai küzdelemben kell elnyernie a választók bizalmát egy második kormányzási ciklusra.

Nagyvilág - 2011.08.03

ház Egy méter húsz centi széles lesz a világ legkeskenyebb háza, melynek Varsó "szorít helyet".

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite