2021. szeptember 27., hétfő - Adalbert
Keresés a tartalomban

Osló006A támadások alapos előkészítés nem vall beszámíthatatlanságra az elmekórtani felülvizsgálattal megbízott testület vezetője szerint.

Barack Obama001A Fehér Házból közvetített televíziós beszédében jelentette be a megállapodást Barack Obama amerikai elnök. A demokraták és a republikánusok vezetői a kongresszus mindkét házában megállapodtak az adósságplafon emelésének kereteiről - jelentette be vasárnap este a Fehér Házból közvetített televíziós beszédében Barack Obama amerikai elnök.

Ján SlotaNem fog foglalkozni a szlovákiai reklámtanács a Híd párt beadványával, amely kifogásolja a Szlovák Nemzeti Pártnak (SNS) az utak mentén országszerte elhelyezett magyarellenes óriásplakátjait.

hajóUszálynak ütközött és elsüllyedt egy kirándulókat szállító hajó a Moszkva folyón. Eddig öt holttestet találtak, négy embert még keresnek.

fukusima01Erős földrengés rázta meg Japán északkeleti részét: a 6,5-es rengés erősen érződött Fukusima, Ibaraki, Totigi, Ivate és Mijagi prefektúrákban. Heten megsérültek.

Osló005A királyi palota és a kormányzó Norvég Munkáspárt székháza is az egy héttel ezelőtti norvégiai kettős merénylettel gyanúsított, azokat beismerő Anders Behring Breivik célpontjai között szerepelt - közölte szombaton a Verdens Gang című oslói lap.

Barack ObamaA republikánus többségű képviselőház csekély többséggel fogadta el John Boehner házelnök tervezetét, de a szenátus azonnal el is utasította azt.

Föld A világ népessége, amely 1999-ben érte el a hatmilliárdot, már az idei évben meghaladhatja a hétmilliárd főt, 2050-re pedig további 2,3 milliárddal lehetünk többen a jelenlegihez képest - írták amerikai kutatók a Science tudományos magazinban pénteken közzétett tanulmányukban.

fogyas Fél mázsát fogyott unokája miatt egy asszony Nagy-Britanniában. A testsúlycsökkenésnek azonban nem oka, hogy rengeteget kellett a nagyinak a gyerek után rohangálni, hanem célja, hogy rengeteget tudjon utána rohangálni.

etterem Kirúgta három vendégét az étterméből egy vendéglős Svédországban, mert a trió nem ette meg az utolsó falatig a főételt, mielőtt desszertet kért.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite