2020. január 25., szombat - Pál
Keresés a tartalomban

Osló005A királyi palota és a kormányzó Norvég Munkáspárt székháza is az egy héttel ezelőtti norvégiai kettős merénylettel gyanúsított, azokat beismerő Anders Behring Breivik célpontjai között szerepelt - közölte szombaton a Verdens Gang című oslói lap.

Barack ObamaA republikánus többségű képviselőház csekély többséggel fogadta el John Boehner házelnök tervezetét, de a szenátus azonnal el is utasította azt.

Föld A világ népessége, amely 1999-ben érte el a hatmilliárdot, már az idei évben meghaladhatja a hétmilliárd főt, 2050-re pedig további 2,3 milliárddal lehetünk többen a jelenlegihez képest - írták amerikai kutatók a Science tudományos magazinban pénteken közzétett tanulmányukban.

fogyas Fél mázsát fogyott unokája miatt egy asszony Nagy-Britanniában. A testsúlycsökkenésnek azonban nem oka, hogy rengeteget kellett a nagyinak a gyerek után rohangálni, hanem célja, hogy rengeteget tudjon utána rohangálni.

etterem Kirúgta három vendégét az étterméből egy vendéglős Svédországban, mert a trió nem ette meg az utolsó falatig a főételt, mielőtt desszertet kért.

Nagyvilág - 2011.07.28

cica A világ legtisztább macskáját mondhatja magáénak az a brit nő, aki véletlenül kimosta cicakölykét - gépben.

Osló005Egy tizenéves lány a csodával határos módon túlélte Anders Breivik mészárlását, miközben az őrült tömeggyilkos háromszor is rálőtt a norvég Utöya szigeten.

romafal Megépült Nagybányán az a fal, amely két, többnyire roma családok által lakott panelt kerít körbe, és emiatt szegregációval vádolták meg roma jogvédő szervezetek a helyi önkormányzatot - adta hírül a Krónika című napilap.

Osló005Kiürítették szerda reggel az oslói központi pályaudvar egy részét, mivel egy gyanús gazdátlan csomagot találtak az egyik vágánynál - jelentette az NTB norvég hírügynökség.

Osló006Robbanószert találtak a norvégiai tömeggyilkosság feltételezett tettese bérelt tanyáján, Oslótól 160 kilométernyire.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite