2020. január 25., szombat - Pál
Keresés a tartalomban

Barack ObamaBarack Obama megölésével fenyegetőzött egy üzbég férfi az Egyesült Államokban. A 21 éves Ulugbek Kodirovot két hete fogták el egy motelban.

koszovoA koszovói rendőrség különleges alakulatai megpróbáltak elfoglalni két átkelőt a szerb határon. Belgrád élesen bírálta a koszovói lépést. Heves bírálatokat váltott ki a szerb fővárosban, hogy koszovói kommandósok hajnalban megpróbáltak elfoglalni két átkelőt a zömmel szerbek lakta Észak-Koszovóban.

Osló002Tagadta bűnösségét a múlt pénteki norvégiai robbantások és lövöldözés feltételezett elkövetője, amikor hétfőn kihallgatta őt a vizsgálóbíró Oslóban. Kim Heger a kihallgatás után elmondta: a 32 éves Anders Behring Breivik beismerte, hogy ő hajtotta végre a 93 halálos áldozatot követelő merényleteket, ám tagadta büntetőjogi értelemben vett bűnösségét.

Osló007Zárt ajtók mögött tárgyalják a rendőrség kérésére született bírói döntés alapján a norvégiai kettős merénylet gyanúsítottjának, Anders Behring Breiviknek az ügyét - közölte hétfőn az oslói körzeti bíróság szóvivője.

Osló006Nemcsak hogy megemlít számos magyar "szimpatizánst" 1500 oldalas írásában, de arról is ír, hogy többször járt már Magyarországon.

Osló005Anders Behring Breivik emellett nyilvános tárgyalást szeretne, hogy elmagyarázhassa a közvéleménynek, miért követte el tettét.

Osló002A még pénteken elfogott, 32 éves Anders Behring Breiviket terrorizmussal vádolták meg, holnap hivatalosan is vád alá helyezik. A pénteki támadásokban 93 ember halt meg.

Osló001A rendőrségnek több mint háromnegyed órába telt, mire odaért a lövöldözés helyszínére. Autóval mentek, mert helikopter nem volt készenlétben, és csónakot is keresniük kellett. A norvég férfi könyörtelennek, de szükségesnek nevezte tettét.

OslóAz áldozatok pontos száma még nem ismert, de egyes források szerint eddig két halottja van a merényletnek.

egobusz Legkevesebb 41 ember meghalt, amikor kigyulladt egy túlzsúfolt autóbusz Közép-Kína egyik autópályáján pénteken. Az emeletes, eredetileg 35 személyes távolsági alvóbuszon 47-en utaztak, amikor a jármű lángra kapott.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite