2021. február 27., szombat - Ákos, Bátor
Keresés a tartalomban

romafal Megépült Nagybányán az a fal, amely két, többnyire roma családok által lakott panelt kerít körbe, és emiatt szegregációval vádolták meg roma jogvédő szervezetek a helyi önkormányzatot - adta hírül a Krónika című napilap.

Osló005Kiürítették szerda reggel az oslói központi pályaudvar egy részét, mivel egy gyanús gazdátlan csomagot találtak az egyik vágánynál - jelentette az NTB norvég hírügynökség.

Osló006Robbanószert találtak a norvégiai tömeggyilkosság feltételezett tettese bérelt tanyáján, Oslótól 160 kilométernyire.

Barack ObamaBarack Obama megölésével fenyegetőzött egy üzbég férfi az Egyesült Államokban. A 21 éves Ulugbek Kodirovot két hete fogták el egy motelban.

koszovoA koszovói rendőrség különleges alakulatai megpróbáltak elfoglalni két átkelőt a szerb határon. Belgrád élesen bírálta a koszovói lépést. Heves bírálatokat váltott ki a szerb fővárosban, hogy koszovói kommandósok hajnalban megpróbáltak elfoglalni két átkelőt a zömmel szerbek lakta Észak-Koszovóban.

Osló002Tagadta bűnösségét a múlt pénteki norvégiai robbantások és lövöldözés feltételezett elkövetője, amikor hétfőn kihallgatta őt a vizsgálóbíró Oslóban. Kim Heger a kihallgatás után elmondta: a 32 éves Anders Behring Breivik beismerte, hogy ő hajtotta végre a 93 halálos áldozatot követelő merényleteket, ám tagadta büntetőjogi értelemben vett bűnösségét.

Osló007Zárt ajtók mögött tárgyalják a rendőrség kérésére született bírói döntés alapján a norvégiai kettős merénylet gyanúsítottjának, Anders Behring Breiviknek az ügyét - közölte hétfőn az oslói körzeti bíróság szóvivője.

Osló006Nemcsak hogy megemlít számos magyar "szimpatizánst" 1500 oldalas írásában, de arról is ír, hogy többször járt már Magyarországon.

Osló005Anders Behring Breivik emellett nyilvános tárgyalást szeretne, hogy elmagyarázhassa a közvéleménynek, miért követte el tettét.

Osló002A még pénteken elfogott, 32 éves Anders Behring Breiviket terrorizmussal vádolták meg, holnap hivatalosan is vád alá helyezik. A pénteki támadásokban 93 ember halt meg.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite