2021. szeptember 27., hétfő - Adalbert
Keresés a tartalomban
Nagyvilág - 2011.07.28

cica A világ legtisztább macskáját mondhatja magáénak az a brit nő, aki véletlenül kimosta cicakölykét - gépben.

Osló005Egy tizenéves lány a csodával határos módon túlélte Anders Breivik mészárlását, miközben az őrült tömeggyilkos háromszor is rálőtt a norvég Utöya szigeten.

romafal Megépült Nagybányán az a fal, amely két, többnyire roma családok által lakott panelt kerít körbe, és emiatt szegregációval vádolták meg roma jogvédő szervezetek a helyi önkormányzatot - adta hírül a Krónika című napilap.

Osló005Kiürítették szerda reggel az oslói központi pályaudvar egy részét, mivel egy gyanús gazdátlan csomagot találtak az egyik vágánynál - jelentette az NTB norvég hírügynökség.

Osló006Robbanószert találtak a norvégiai tömeggyilkosság feltételezett tettese bérelt tanyáján, Oslótól 160 kilométernyire.

Barack ObamaBarack Obama megölésével fenyegetőzött egy üzbég férfi az Egyesült Államokban. A 21 éves Ulugbek Kodirovot két hete fogták el egy motelban.

koszovoA koszovói rendőrség különleges alakulatai megpróbáltak elfoglalni két átkelőt a szerb határon. Belgrád élesen bírálta a koszovói lépést. Heves bírálatokat váltott ki a szerb fővárosban, hogy koszovói kommandósok hajnalban megpróbáltak elfoglalni két átkelőt a zömmel szerbek lakta Észak-Koszovóban.

Osló002Tagadta bűnösségét a múlt pénteki norvégiai robbantások és lövöldözés feltételezett elkövetője, amikor hétfőn kihallgatta őt a vizsgálóbíró Oslóban. Kim Heger a kihallgatás után elmondta: a 32 éves Anders Behring Breivik beismerte, hogy ő hajtotta végre a 93 halálos áldozatot követelő merényleteket, ám tagadta büntetőjogi értelemben vett bűnösségét.

Osló007Zárt ajtók mögött tárgyalják a rendőrség kérésére született bírói döntés alapján a norvégiai kettős merénylet gyanúsítottjának, Anders Behring Breiviknek az ügyét - közölte hétfőn az oslói körzeti bíróság szóvivője.

Osló006Nemcsak hogy megemlít számos magyar "szimpatizánst" 1500 oldalas írásában, de arról is ír, hogy többször járt már Magyarországon.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite