2020. január 25., szombat - Pál
Keresés a tartalomban

sarkozymerkelA megállapodás az átütemezés elutasításán túl tartalmazza a magánbefektetők közreműködésének módozatait is.

Nagyvilág - 2011.07.20

Peter FalkEgy fogászati és egy csípőkorrekciós beavatkozás gyorsíthatta fel Peter Falk (83) betegségét, és vezetett hirtelen halálához - állítja egy amerikai szakértő, aki az elmúlt években jelentős kutatásokat folytatott az Alzheimer-kór végső stádiuma terén.

oroszrendorseg Átlagosan négyszeresére emelik az orosz rendőrök fizetését - ez áll abban a jogszabályban, amelyet az állami duma elfogadott, s Dmitrij Medvegyev államfő a szerdai orosz lapok közlése szerint alá is írt.

antarktisz Korábban ismeretlen víz alatti vulkánokat fedeztek fel a brit antarktiszi kutatóprogram (BAS) szakemberei az Atlanti-óceánban, a dél-amerikai Tűzföld és az Antarktiszi-félsziget között Dél-Sandwich-szigetek környékén.

eu zászló Görögország törlesztésképtelenné válása és "valószínű kimenekülése" az euróövezetből "elkerülhetetlennek" tűnik, és most már inkább az a kérdés, hogy a két sokkal nagyobb déli tagállam, Olaszország és Spanyolország benn tud-e maradni a valutaunióban - vélekedtek keddi helyzetértékelésükben londoni pénzügyi elemzők.

atlantis Sikeresen összekapcsolódott az Atlantis a nemzetközi űrállomással. Ez volt a 46. - egyben az utolsó ilyen manőver - a NASA ugyanis 30 év után leállítja az űrsiklóprogramot.

horvatorszag Összességében 20 százalékkal nőtt júniusban a Horvátországba látogató turisták száma, a magyar vendégeké több mint 14 százalékkal emelkedett az elmúlt hónapban, a magyarországi utazásszervezők júliusra és augusztusra pedig a tavalyinál jóval több horvát utat értékesítettek - tájékoztatta a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviseletének vezetője hétfőn az MTI-t.

Nagyvilág - 2011.07.11

vihar Heves viharok okoztak károkat vasárnap éjjel Ausztria északi és nyugati részén, és négyen kórházba kerültek az osztrák tömegtájékoztatás beszámolói szerint.

hp2 Több ezer rajongó üdvrivalgása közepette, a világ talán leghosszabb vörös szőnyegén vonultak fel az utolsó Harry Potter-film főszereplői a regényfolyam szerzőjével együtt csütörtök este az eső áztatta londoni belvárosban, ahol minden idők valószínűleg legcsillogóbb világpremierjén mutatták be a varázslótanonc fantasztikus kalandjait lezáró filmet.

eu zászló Az EU 27 tagállamában átlagosan 43 százalékkal csökkent a halálos közúti balesetek száma 2001 és 2010 között az Európai Közúti Biztonsági Tanács (ETSC) napokban nyilvánosságra hozott jelentése szerint. Magyarország közútjain az említett időszakban 40 százalékkal kevesebben haltak meg, mint tíz évvel korábban - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Baleset-megelőzési Bizottsága az MTI-vel.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite