2021. szeptember 27., hétfő - Adalbert
Keresés a tartalomban

Osló005Anders Behring Breivik emellett nyilvános tárgyalást szeretne, hogy elmagyarázhassa a közvéleménynek, miért követte el tettét.

Osló002A még pénteken elfogott, 32 éves Anders Behring Breiviket terrorizmussal vádolták meg, holnap hivatalosan is vád alá helyezik. A pénteki támadásokban 93 ember halt meg.

Osló001A rendőrségnek több mint háromnegyed órába telt, mire odaért a lövöldözés helyszínére. Autóval mentek, mert helikopter nem volt készenlétben, és csónakot is keresniük kellett. A norvég férfi könyörtelennek, de szükségesnek nevezte tettét.

OslóAz áldozatok pontos száma még nem ismert, de egyes források szerint eddig két halottja van a merényletnek.

egobusz Legkevesebb 41 ember meghalt, amikor kigyulladt egy túlzsúfolt autóbusz Közép-Kína egyik autópályáján pénteken. Az emeletes, eredetileg 35 személyes távolsági alvóbuszon 47-en utaztak, amikor a jármű lángra kapott.

sarkozymerkelA megállapodás az átütemezés elutasításán túl tartalmazza a magánbefektetők közreműködésének módozatait is.

Nagyvilág - 2011.07.20

Peter FalkEgy fogászati és egy csípőkorrekciós beavatkozás gyorsíthatta fel Peter Falk (83) betegségét, és vezetett hirtelen halálához - állítja egy amerikai szakértő, aki az elmúlt években jelentős kutatásokat folytatott az Alzheimer-kór végső stádiuma terén.

oroszrendorseg Átlagosan négyszeresére emelik az orosz rendőrök fizetését - ez áll abban a jogszabályban, amelyet az állami duma elfogadott, s Dmitrij Medvegyev államfő a szerdai orosz lapok közlése szerint alá is írt.

antarktisz Korábban ismeretlen víz alatti vulkánokat fedeztek fel a brit antarktiszi kutatóprogram (BAS) szakemberei az Atlanti-óceánban, a dél-amerikai Tűzföld és az Antarktiszi-félsziget között Dél-Sandwich-szigetek környékén.

eu zászló Görögország törlesztésképtelenné válása és "valószínű kimenekülése" az euróövezetből "elkerülhetetlennek" tűnik, és most már inkább az a kérdés, hogy a két sokkal nagyobb déli tagállam, Olaszország és Spanyolország benn tud-e maradni a valutaunióban - vélekedtek keddi helyzetértékelésükben londoni pénzügyi elemzők.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite