2020. január 25., szombat - Pál
Keresés a tartalomban

sziria Gumibotokkal ütik-verik, elhurcolják és éles lőszerrel lövik a békés tüntetőket Szíriában - ahol előkerült egy újabb amatőr felvétel a hetek óta tartó országos tüntetéshullámról.

zoldsekegegy Stabilizálódni látszik a zöldségpiacok helyzete Európában - jelentette ki az európai uniós keddi találkozóján elnöklő Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a luxembourgi ülés kezdete előtt.

Nagyvilág - 2011.06.27

Moammer Kadhafi001Elfogatóparancsot adott ki Moammer Kadhafi líbiai vezető ellen a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság - jelentették be a bíróság székhelyén.

AkropoliszA megszorító intézkedések elleni tiltakozásul feszítették ki a kommunista szakszervezet aktivistái a transzparenst a Pantheon lábánál.

eltunt_kislany_deEgy egyedülálló anyuka péntek este jelentette gyermeke eltűnését. A rendőrség azonnal megkezdte a keresést. Turisták találtak rá a kislány holttestére.

aranyegyTavaly a világon 2.535 tonna aranyat bányásztak, 5 százalékkal többet, mint 2009-ben, s ha az éves kitermelés a jövőben is 2.500 tonna környékén alakulna, úgy a Föld aranytartalékai 2031-re kimerülnének - közölte a www.aranypiac.hu az Amerikai Egyesült Államok Földtani Szolgálata (United States Geological Survey - USGS) adatai alapján pénteken.

szokenok A szőke nők első összoroszországi találkozója kezdődött meg Szocsiban: a rendezvényen megnyitják a Szőke Nők Múzeumát, lerakják az első Szőke Nők Éttermének alapkövét, és igyekeznek Guinness-rekordot felállítani amőbázásból.

netesvasarlasAz Európai Parlament (EP) csütörtökön Brüsszelben elsöprő többséggel megszavazta az internetes vásárlással kapcsolatos új uniós jogszabályt.

mikro Szó szerint megsütötte gyermekét egy nő Kaliforniában: betette a mikróba, majd hagyta, hogy halálra égjen a kicsi.

Nagyvilág - 2011.06.22

alegidosebbeber A 114 esztendős Maria Gomes Valentim nem sokkal 115. születésnapja előtt kedden szenderült jobblétre.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite