2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban

Dominique Strauss-KahnSzinte fele-fele arányban oszlik meg a franciák véleménye arról, hogy visszatérjen-e Dominique Strauss-Kahn a politikai életbe, miután egy manhattani fellebbviteli bíróság óvadék nélkül megszüntette a politikus házi őrizetét pénteken.

Nagyvilág - 2011.06.30

diana Ötvenéves lenne pénteken Lady Diana Spencer, vagyis Diana hercegnő, Károly brit trónörökös 1997-ben elhunyt volt felesége. Harminc évvel ezelőtti frigyük a XX. század világraszóló tündérmeséjeként indult, és akkor még senki nem sejtette, hogy II. Erzsébet királynő elsőszülött fiának és a norfolki nemesi család óvónőként dolgozó, húszéves leányának házassága a brit monarchiát alapjaiban megrázó botránysorozattal, majd tragédiával végződik.

libiaifelkelo Franciaország június elején könnyű fegyvereket dobott le francia repülőgépekről a líbiai felkelőknek és a lakosságnak a Tripoli közelében található Nefúsza-hegységben.

Nagyvilág - 2011.06.29

Christine LagardeAz IMF igazgatótanácsa azután döntött, hogy az Egyesült Államok is bejelentette, hogy az eddigi francia pénzügyminisztert támogatja.

nuklealis Kétnapos nukleáris biztonsági konferencia kezdődött kedden Brüsszelben, az Európai Nukleáris Biztonsági Hatóságok Csoportja (ENSREG) szervezésében.

sziria Gumibotokkal ütik-verik, elhurcolják és éles lőszerrel lövik a békés tüntetőket Szíriában - ahol előkerült egy újabb amatőr felvétel a hetek óta tartó országos tüntetéshullámról.

zoldsekegegy Stabilizálódni látszik a zöldségpiacok helyzete Európában - jelentette ki az európai uniós keddi találkozóján elnöklő Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a luxembourgi ülés kezdete előtt.

Nagyvilág - 2011.06.27

Moammer Kadhafi001Elfogatóparancsot adott ki Moammer Kadhafi líbiai vezető ellen a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság - jelentették be a bíróság székhelyén.

AkropoliszA megszorító intézkedések elleni tiltakozásul feszítették ki a kommunista szakszervezet aktivistái a transzparenst a Pantheon lábánál.

eltunt_kislany_deEgy egyedülálló anyuka péntek este jelentette gyermeke eltűnését. A rendőrség azonnal megkezdte a keresést. Turisták találtak rá a kislány holttestére.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite