2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban

libiaifelkelo Franciaország június elején könnyű fegyvereket dobott le francia repülőgépekről a líbiai felkelőknek és a lakosságnak a Tripoli közelében található Nefúsza-hegységben.

Nagyvilág - 2011.06.29

Christine LagardeAz IMF igazgatótanácsa azután döntött, hogy az Egyesült Államok is bejelentette, hogy az eddigi francia pénzügyminisztert támogatja.

nuklealis Kétnapos nukleáris biztonsági konferencia kezdődött kedden Brüsszelben, az Európai Nukleáris Biztonsági Hatóságok Csoportja (ENSREG) szervezésében.

sziria Gumibotokkal ütik-verik, elhurcolják és éles lőszerrel lövik a békés tüntetőket Szíriában - ahol előkerült egy újabb amatőr felvétel a hetek óta tartó országos tüntetéshullámról.

zoldsekegegy Stabilizálódni látszik a zöldségpiacok helyzete Európában - jelentette ki az európai uniós keddi találkozóján elnöklő Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a luxembourgi ülés kezdete előtt.

Nagyvilág - 2011.06.27

Moammer Kadhafi001Elfogatóparancsot adott ki Moammer Kadhafi líbiai vezető ellen a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság - jelentették be a bíróság székhelyén.

AkropoliszA megszorító intézkedések elleni tiltakozásul feszítették ki a kommunista szakszervezet aktivistái a transzparenst a Pantheon lábánál.

eltunt_kislany_deEgy egyedülálló anyuka péntek este jelentette gyermeke eltűnését. A rendőrség azonnal megkezdte a keresést. Turisták találtak rá a kislány holttestére.

aranyegyTavaly a világon 2.535 tonna aranyat bányásztak, 5 százalékkal többet, mint 2009-ben, s ha az éves kitermelés a jövőben is 2.500 tonna környékén alakulna, úgy a Föld aranytartalékai 2031-re kimerülnének - közölte a www.aranypiac.hu az Amerikai Egyesült Államok Földtani Szolgálata (United States Geological Survey - USGS) adatai alapján pénteken.

szokenok A szőke nők első összoroszországi találkozója kezdődött meg Szocsiban: a rendezvényen megnyitják a Szőke Nők Múzeumát, lerakják az első Szőke Nők Éttermének alapkövét, és igyekeznek Guinness-rekordot felállítani amőbázásból.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite