2020. január 25., szombat - Pál
Keresés a tartalomban

Robert Fico Robert Fico, az ellenzéki Irány-Szociáldemokrácia (Smer) elnöke szerint Magyarországot az a veszély fenyegeti, hogy az európai uniós elnökség bejezése után nemzetközileg elszigetelődik. A volt szlovák miniszterelnök szerdai pozsonyi sajtótájékoztatóján úgy vélte, hogy a mai magyar kormány ezt meg is érdemli.

hacker A 19 éves Ryan Cleary - becenevén "Nagyképű Cleary" a gyanú szerint a hálószobájából indította a hacker támadásokat, még a CIA rendszerébe is betört. A különc diák éppen édesanyja otthonában tartózkodott, mikor lecsaptak rá a rendőrök.

Nagyvilág - 2011.06.20

korhaz Július elsejével összesen 156 kórházi osztály szűnik meg Szlovákiában, mivel az Általános Egészségbiztosító nem köt velük további szerződést. A kórházakban 3300 ággyal lesz kevesebb, jelenleg 34 ezer van - írta összefoglalójában az Új Szó című pozsonyi magyar napilap hétfőn.

szvobodaA szélsőjobboldali Szvoboda párt hatósági fellépést követel a beregszászi járási tanács (közgyűlés) múlt pénteki döntése ellen, amely szerint a jövőben a képviselőtestület ülései az ukrán állami himnusz mellett a magyar nemzeti himnusz lejátszásával kezdődnek.

fukusimaKis mennyiségű radioaktív levegő kerül majd ki a szabadba, de ez nem okoz jelentős környezetszennyezést - közölte a Tepco.

Iveta RadicováIveta Radicová szlovák miniszterelnök csütörtökön Pozsonyban Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel találkozva nagyon határozottan visszautasította Kövér Lászlónak, a magyar Országgyűlés elnökének egy cseh lapinterjúban nemrégiben elhangzott szavait.

kisbaba Egy 23 éves román nő megszülte gyermekét, halálra éheztette, majd bedobta a ház udvarán álló favécébe.

Jeórjiosz Papandreu01Jeórjiosz Papandreu a szerdán már felajánlotta lemondását. A görög miniszterelnök nem tudott megállapodni az ellenzékkel a nagykoalícióról, ezért nem mond le, csupán átalakítja kormányát.

Moammer KadhafiKadhafi főhadiszállásának környékén sűrű, fekete füstoszlop emelkedett a magasba csütörtökön. A létesítményt már többször érte támadás.

borju Kevesebb borja van a teheneknek Nagy-Britanniában, mert a klímaváltozás átalakította az állatok szaporodási rendjét - állapította meg egy állami támogatással készült tanulmány.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite