2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban

aranyegyTavaly a világon 2.535 tonna aranyat bányásztak, 5 százalékkal többet, mint 2009-ben, s ha az éves kitermelés a jövőben is 2.500 tonna környékén alakulna, úgy a Föld aranytartalékai 2031-re kimerülnének - közölte a www.aranypiac.hu az Amerikai Egyesült Államok Földtani Szolgálata (United States Geological Survey - USGS) adatai alapján pénteken.

szokenok A szőke nők első összoroszországi találkozója kezdődött meg Szocsiban: a rendezvényen megnyitják a Szőke Nők Múzeumát, lerakják az első Szőke Nők Éttermének alapkövét, és igyekeznek Guinness-rekordot felállítani amőbázásból.

netesvasarlasAz Európai Parlament (EP) csütörtökön Brüsszelben elsöprő többséggel megszavazta az internetes vásárlással kapcsolatos új uniós jogszabályt.

mikro Szó szerint megsütötte gyermekét egy nő Kaliforniában: betette a mikróba, majd hagyta, hogy halálra égjen a kicsi.

Nagyvilág - 2011.06.22

alegidosebbeber A 114 esztendős Maria Gomes Valentim nem sokkal 115. születésnapja előtt kedden szenderült jobblétre.

Robert Fico Robert Fico, az ellenzéki Irány-Szociáldemokrácia (Smer) elnöke szerint Magyarországot az a veszély fenyegeti, hogy az európai uniós elnökség bejezése után nemzetközileg elszigetelődik. A volt szlovák miniszterelnök szerdai pozsonyi sajtótájékoztatóján úgy vélte, hogy a mai magyar kormány ezt meg is érdemli.

hacker A 19 éves Ryan Cleary - becenevén "Nagyképű Cleary" a gyanú szerint a hálószobájából indította a hacker támadásokat, még a CIA rendszerébe is betört. A különc diák éppen édesanyja otthonában tartózkodott, mikor lecsaptak rá a rendőrök.

Nagyvilág - 2011.06.20

korhaz Július elsejével összesen 156 kórházi osztály szűnik meg Szlovákiában, mivel az Általános Egészségbiztosító nem köt velük további szerződést. A kórházakban 3300 ággyal lesz kevesebb, jelenleg 34 ezer van - írta összefoglalójában az Új Szó című pozsonyi magyar napilap hétfőn.

szvobodaA szélsőjobboldali Szvoboda párt hatósági fellépést követel a beregszászi járási tanács (közgyűlés) múlt pénteki döntése ellen, amely szerint a jövőben a képviselőtestület ülései az ukrán állami himnusz mellett a magyar nemzeti himnusz lejátszásával kezdődnek.

fukusimaKis mennyiségű radioaktív levegő kerül majd ki a szabadba, de ez nem okoz jelentős környezetszennyezést - közölte a Tepco.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite