2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban

Jeórjiosz Papandreu01Jeórjiosz Papandreu a szerdán már felajánlotta lemondását. A görög miniszterelnök nem tudott megállapodni az ellenzékkel a nagykoalícióról, ezért nem mond le, csupán átalakítja kormányát.

Moammer KadhafiKadhafi főhadiszállásának környékén sűrű, fekete füstoszlop emelkedett a magasba csütörtökön. A létesítményt már többször érte támadás.

borju Kevesebb borja van a teheneknek Nagy-Britanniában, mert a klímaváltozás átalakította az állatok szaporodási rendjét - állapította meg egy állami támogatással készült tanulmány.

Nagyvilág - 2011.06.15

görögtüntetés01Az uniós mentőcsomag megszavazása után zöld utat kaptak az újabb megszorítások; az emberek 24 órás sztrájkkal tiltakoznak.

balta Rettenetes gyilkosságot követett el egy 22 éves fiatalember a dâmboviţai Cucuteni településen: baltával oltotta ki apja életét, mert a sátánt látta benne.

fejfajas Amerikai kutatók felfedeztek egy molekulát, amely rövidre zárja a krónikus fájdalom útját mindenféle mellékhatás nélkül.

zöldségek Nem estek ugyan pánikba a lengyelek a németországi hasmenésjárvány miatt, amelynek eddig már két igazolt lengyelországi fertőzöttje is van, de minden tizedik lengyel lemondott a zöldségfélék fogyasztásáról - derül ki egy friss közvélemény-kutatásból.

eskuvo Násznépre nyitottak tüzet, és kilenc embert megöltek ismeretlen támadók a kelet-afganisztáni Nangarhar tartományban - közölte csütörtökön a helyi hatóságok szóvivője.

fertőzés Egy franciaországi beteg esetében megerősítették, hogy kólibaktérium okozta hasmenésben szenved, egy további személy pedig fertőzésgyanús - erősítették meg szerdán francia egészségügyi források.

nabucco Aláírták a tranzit országok szakminiszterei és a Nabucco Gas Pipeline International GmbH a projekttámogatási megállapodásokat (PSA) szerdán a törökországi Kayseriben, ezzel véglegesítettek a Nabucco-gázvezeték jogi kereteit - közölte a Nabucco Gas Pipeline International GmbH szerdán

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite