2020. február 27., csütörtök - Ákos, Bátor
Keresés a tartalomban
Nagyvilág - 2011.06.15

görögtüntetés01Az uniós mentőcsomag megszavazása után zöld utat kaptak az újabb megszorítások; az emberek 24 órás sztrájkkal tiltakoznak.

balta Rettenetes gyilkosságot követett el egy 22 éves fiatalember a dâmboviţai Cucuteni településen: baltával oltotta ki apja életét, mert a sátánt látta benne.

fejfajas Amerikai kutatók felfedeztek egy molekulát, amely rövidre zárja a krónikus fájdalom útját mindenféle mellékhatás nélkül.

zöldségek Nem estek ugyan pánikba a lengyelek a németországi hasmenésjárvány miatt, amelynek eddig már két igazolt lengyelországi fertőzöttje is van, de minden tizedik lengyel lemondott a zöldségfélék fogyasztásáról - derül ki egy friss közvélemény-kutatásból.

eskuvo Násznépre nyitottak tüzet, és kilenc embert megöltek ismeretlen támadók a kelet-afganisztáni Nangarhar tartományban - közölte csütörtökön a helyi hatóságok szóvivője.

fertőzés Egy franciaországi beteg esetében megerősítették, hogy kólibaktérium okozta hasmenésben szenved, egy további személy pedig fertőzésgyanús - erősítették meg szerdán francia egészségügyi források.

nabucco Aláírták a tranzit országok szakminiszterei és a Nabucco Gas Pipeline International GmbH a projekttámogatási megállapodásokat (PSA) szerdán a törökországi Kayseriben, ezzel véglegesítettek a Nabucco-gázvezeték jogi kereteit - közölte a Nabucco Gas Pipeline International GmbH szerdán

Kövér László2Élesen bírálta Kövér Lászlót a két szlovák ellenzéki párt, mert az Országgyűlés elnöke a Hospodárské Noviny című prágai és pozsonyi lapban hétfőn megjelent interjújában azt állította, hogy a magyar nemzet nem mondhat le egyetlen részéről sem, s a szlovákiai magyarok szellemi és kulturális értelemben a magyar nemzethez tartoznak.

FacebookNem ejthetik ki a jövőben a közösségi portálok neveit, így a Twitter és a Facebook szavakat a francia televíziók és rádiók adásban lévő kollégái, mert a médiahatóság szerint a népszerű oldalak nevének használata reklámozásnak minősül.

Kína01Kínában kivégeztek egy 21 éves egyetemistát, aki megölt egy nőt, mert fel akarta jelenteni korábbi cserbenhagyásos gázolása miatt - közölte a legfelsőbb bíróság kedden.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite