2020. szeptember 24., csütörtök - Gellért
Keresés a tartalomban

Nicolas SarkozyEmberiesség elleni bűncselekmények vádjával feljelentést kíván tenni két francia sztárügyvéd Nicolas Sarkozy francia elnök ellen, a líbiai bombázások miatt.

Nagyvilág - 2011.05.30

atomerőmű02Németország legkésőbb 2022-ig bezárja atomerőműveit. Ezt határozta el hétfő hajnalig tartó ülésén a német kormány.

intenzivMár tíz áldozata van és háromszázan életveszélyes állapotba kerültek az EHEC-bélbaktérium okozta fertőzés miatt.

Dominique Strauss-KahnA DNS-vizsgálatok igazolták, hogy Strauss-Kahn spermáját találták meg annak a szobalánynak a ruháján, akit a politikus állítólag megerőszakolt. DSK eddig tagadta a vádakat.

Angela MerkelAngela Merkel kancellár után hétfőn Wolfgang Schauble pénzügyminiszter is megerősítette, hogy a német kormány a francia pénzügyminiszter, Christine Lagarde kinevezését támogatja a Nemzetközi Valutaalap (IMF) élére a szexbotrány miatt lemondani kényszerült Dominique Strauss-Kahn utódául.

Christine LagardeA francia gazdasági, pénzügyi és ipari miniszter lehet a Nemzetközi Valutaalap következő vezérigazgatója; sajtóértesülések szerint őt támogatja Németország és az Egyesült Államok is.

AfganisztánKözúti balesetben meghalt két magyar katona, négy pedig megsérült kedd délelőtt Afganisztánban - közölte a Honvédelmi Minisztérium az MTI-vel.

Dominique Strauss-KahnA Nemzetközi Valutaalap (IMF) egy, a CNBC-nek névtelenül nyilatkozó illetékese szerint az IMF vezetése nem várja el Dominique Strauss-Kahntól - aki jelenleg a New Yorki-i bíróságon várja, hogy ismertessék vele az ellene emelt vádakat

fukusimaMinimum fél év kell ahhoz, hogy a szakemberek teljes ellenőrzésük alá vonják a megrongálódott fukusimai atomerőműben zajló folyamatokat.

IMFA New Yorkban szexuális zaklatás miatt őrizetbe vett Dominique Strauss-Kahn lehetett volna a 2012-es francia elnökválasztáson a szocialisták jelöltje. A valutaalap vezérigazgatója ártatlannak tartja magát.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite