2020. január 19., - Sára
Keresés a tartalomban

Oszama bin LadenEgy magát megnevezni nem kívánó, magas rangú hírszerzési vezető megerősítette, a tévedés hibalehetősége 1 a 11.800 billióhoz, a DNS-vizsgálatok egyértelmű igazolják a személyazonosságot.

sziget fesztivalA fesztiválszezon közeledtével a Cheapflights amerikai internetes utazási oldal is összeállította tízes listáját a világ könnyűzenei rendezvényeiről. A rock-, pop-, dzsessz- és elektronikus zenei fesztiválokat is felvonultató válogatásban a Sziget a hatodik helyen szerepel.

Oszama bin LadenHivatalos bejelentést tett Barack Obama amerikai elnök, miszerint megölték Oszama bin Ladent. A holttest az amerikai hatóságok birtokában van, és a DNS-vizsgálata már megtörtént.

Nagyvilág - 2011.04.29

esküvő01Canterbury érseke, az anglikán világegyház legfőbb vallási méltósága a londoni Westminster apátságban házastársakká nyilvánította Vilmos herceget és Kate Middletont.

alkotmányA forint marad a nemzeti valuta a hétfőn Schmitt Pál köztársasági elnök által aláírt új magyar alkotmányban, ezzel a magyarok csatlakozása az euróövezethez még távolabb került - írja budapesti tudósításában a Die Presse keddi száma.

csernobilAz ENSZ adatai szerint a tragédiának 47 közvetlen halálos áldozata volt, és csaknem 600 ezer embert ért erős sugárzás, ami miatt mintegy négyezren halhattak meg rákbetegségekben. A radioaktív szennyezés több mint 20 európai országot, így Magyarországot is elérte.

Líbia04Öt erős robbanás rázta meg Tripolit, a NATO légicsapásának célpontjait. Miszrátából a felkelők visszaszorították Kadhafi embereit.

BarrosóAz SZDSZ ügyvezető elnöke szerint az Európai Parlament liberális képviselőcsoportjának vezetője nyílt levélben fordult Barrosóhoz, arra kérve, vizsgálja meg, hogy a magyar alaptörvény tervezete összeegyeztethető-e EU alapelveivel és értékeivel, az európai szerződésekkel és az európai joggal.

alkotmányA német konzervatív napilap szerint a felettébb patetikus, a történelmi büszkeség által átitatott preambulum" az országot a XI. században horgonyozza le.

ufoEgy hónapja lezuhant valami Szibériában és most ráleltek a balesetet szenvedett jármű utasára, egy földönkívüli létformára. Rövid videó is készült róla.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite