2021. szeptember 22., szerda - Móric
Keresés a tartalomban

csernobilAz ENSZ adatai szerint a tragédiának 47 közvetlen halálos áldozata volt, és csaknem 600 ezer embert ért erős sugárzás, ami miatt mintegy négyezren halhattak meg rákbetegségekben. A radioaktív szennyezés több mint 20 európai országot, így Magyarországot is elérte.

Líbia04Öt erős robbanás rázta meg Tripolit, a NATO légicsapásának célpontjait. Miszrátából a felkelők visszaszorították Kadhafi embereit.

BarrosóAz SZDSZ ügyvezető elnöke szerint az Európai Parlament liberális képviselőcsoportjának vezetője nyílt levélben fordult Barrosóhoz, arra kérve, vizsgálja meg, hogy a magyar alaptörvény tervezete összeegyeztethető-e EU alapelveivel és értékeivel, az európai szerződésekkel és az európai joggal.

alkotmányA német konzervatív napilap szerint a felettébb patetikus, a történelmi büszkeség által átitatott preambulum" az országot a XI. században horgonyozza le.

ufoEgy hónapja lezuhant valami Szibériában és most ráleltek a balesetet szenvedett jármű utasára, egy földönkívüli létformára. Rövid videó is készült róla.

Werner HoyerAz új magyar alkotmány jóváhagyása kapcsán aggodalmát fejezte ki hétfőn Werner Hoyer, a német külügyminisztérium államminisztere.

fukusima01A földrengés és szökőár megrongálta az erőmű reaktorainak hűtőrendszerét, a kármentés során több ezer tonna tengervizet, majd vezetékes vizet használtak fel a reaktorok hűtéséhez. Ez a sugárszennyezett víz elárasztott az erőmű hat reaktora közül háromnak a géptermét.

Navracsics Tibor01Az új alkotmány alapul szolgál Magyarország lelki és szellemi megújulásához, tükrözi a nemzet múltját, jelenét és jövőjét, valamint a magyar nép alapvető értékeit - írta a miniszterelnök-helyettes.

fukusima01A japán természeti katasztrófa miatti problémák, a fukusimai atomerőmű súlyos helyzete bizonytalanná teszik a világgazdaság kilátásait, ezért a Nemzetközi Valutaalapnak (IMF) minél előbb ki kell vizsgálnia a japán események világpiaci hatásait - közölte Japán pénzügyminisztere, Noda Josihiko az IMF tavaszi gyűlésén.

japan_foldrengesÚjabb erős földrengés rázta Japán fő szigetének, Honsúnak a középső részét szombaton, helyi idő szerint délelőtt 11 óra 19 perckor.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite