2020. február 27., csütörtök - Ákos, Bátor
Keresés a tartalomban
Nagyvilág - 2011.04.07

IMFMég nem kapott hivatalos kérést az IMF Portugáliától. A lisszaboni kormány nemrég közölte: pénzügyi segítséget kér az EU-tól.

fukusima01Várhatóan nitrogént töltenek a megsérült japán atomerőmű egyes reaktorába, hogy elkerüljék a felgyülemlett hidrogén újabb berobbanását.

Moammer KadhafiKorábbi hírek szerint a NATO gépek a hétvégén egy felkelők által használt bázist lőttek, egy belső vizsgálat azonban kiderítette: Kadhafi katonái is áldozatul estek.

fukusima01Húsz centiméter széles rés támadt a fukusimai atomerőmű 2. számú reaktorának védőfalán, a résen át sugárszennyezett víz ömlik a tengerbe.

japan_foldrenges01Tovább növekedett a pusztító földrengés halálos áldozatainak száma: 11 417 halottja és 16 273 eltűntje van a csütörtöki tokiói adatok szerint a március 11-i kilences erősségű földlökésnek és az azt követő szökőárnak.

fukusimaA Fukusima-1 atomerőműnél a megengedettnél több mint háromezerszeres a tengervíz radioaktivitása, a jód 131-es izotópjának a küszöbértéket 3355-szorosan meghaladó koncentrációját mérték - közölték szerdán a japán hatóságok.

földrengés01Erős utórengés volt Japán északkeleti részén. A Richter-skála szerint 6,4-es erősségű, helyi idő szerint este 8 óra előtt néhány perccel bekövetkezett földmozgás Tokióban is kilendítette a magasabb épületeket.

japan_foldrenges04Meghaladta a 11 ezret a pusztító földrengés halálos áldozatainak száma Japánban: a keddi tokiói adatok szerint a március 11-én pusztító földregésnek és szökőárnak 11063 halottja van, az eltűntek száma 17258.

Moammer KadhafiA bengázi harctéren szolgálatot teljesítő egészségügyi dolgozók szerint Moammer Kadhafi besorozott egyetemistákat használ golyófogóként - jelentette a helyszínről Obersovszky Péter, az MTI Hírcentrum tudósítója.

fukusima01Tízmilliószoros a normál szinthez képest a sugárzás a Fukusima-1 atomerőmű második blokkjában. Erős radioaktivitást mértek a sérült Fukusima-1 (Daiicsi) atomerőmű kettes reaktorblokkjában, ezért evakuálták az ott dolgozó szakembereket vasárnap.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite