2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban

Lech KaczynskiAz egy évvel ezelőtt repülőszerencsétlenségben életét vesztett lengyel államfőre emlékeznek.

japan_foldrenges06Huszonkét ezer japán és 110 amerikai katona kutat ma az egy hónappal ezelőtti japán földrengés és szökőár áldozatai után. A keresésbe helyi lakosok is besegítenek.

drogŐrizetbe vettek egy magyar nőt a héten a perui főváros, Lima nemzetközi repülőterén, mert több mint kilenc kilogramm kábítószert találtak nála - közölte a perui rendőrség kábítószer-ellenes részlege.

japan_foldrenges04Több mint száznegyven sérültje és négy halálos áldozata van a tegnap esti, 7,1-es erősségű földrengésnek Japánban. A mostani volt a legerősebb földmozgás a március 11-i természeti csapás óta.

földrengés017,4-es erősségű földrengés rázta meg Japán északkeleti részét csütörtökön, a japán hatóságok szökőárriadót hirdettek.

Nagyvilág - 2011.04.07

IMFMég nem kapott hivatalos kérést az IMF Portugáliától. A lisszaboni kormány nemrég közölte: pénzügyi segítséget kér az EU-tól.

fukusima01Várhatóan nitrogént töltenek a megsérült japán atomerőmű egyes reaktorába, hogy elkerüljék a felgyülemlett hidrogén újabb berobbanását.

Moammer KadhafiKorábbi hírek szerint a NATO gépek a hétvégén egy felkelők által használt bázist lőttek, egy belső vizsgálat azonban kiderítette: Kadhafi katonái is áldozatul estek.

fukusima01Húsz centiméter széles rés támadt a fukusimai atomerőmű 2. számú reaktorának védőfalán, a résen át sugárszennyezett víz ömlik a tengerbe.

japan_foldrenges01Tovább növekedett a pusztító földrengés halálos áldozatainak száma: 11 417 halottja és 16 273 eltűntje van a csütörtöki tokiói adatok szerint a március 11-i kilences erősségű földlökésnek és az azt követő szökőárnak.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite