2020. január 18., szombat - Piroska
Keresés a tartalomban

Líbia03Éjjel újabb légitámadást intéztek a nemzetközi katonai szövetség repülőgépei a líbiai főváros ellen.

fukusima01A magas sugárzás miatt leállították a munkát a fukusimai atomerőmű egyes reaktorblokkjában - közölte a Kyodo japán hírügynökség.

Nagyvilág - 2011.03.26

Líbia01A líbiai egészségügy tájékoztatása szerint 114-en vesztették életüket a külföldi légitámadásokban és 445-en sebesültek meg vasárnaptól szerdával bezárólag.

fukusimaAzt feltételezik a japán szakemberek: mivel a reaktornak van megtartóképessége, ebből következően a 3. blokk magja sérült meg. Ez esetben több radioaktív szennyeződés kerülhet ki, mint gondolták.

japan_foldrenges02Nagyjából 200 milliárd eurónyi kár keletkezett épületekben és az infrastruktúrában a Japán északkeleti részét sújtó földrengés és szökőár következtében - közölte pénteken a japán kormány.

Líbia08Megerősítette Anders Fogh Rasmussen, NATO főtitkár a korábbi híreket, miszerint a NATO-országok átveszik a líbiai katonai akciók irányítását.

Líbia04A koalíciós erők légitámadásai miatt nappal a harckocsik nem támadtak, viszont a kormányerők orvlövészeit a légicsapások sem tudták eltántorítani attól, hogy egész nap lőjenek, akire csak tudnak.

LíbiaA nyugati szövetségesek negyedik napja támadják a líbiai fővárost, hogy érvényesítsék az ENSZ repülési tilalomról szóló határozatát. A Kadhafihoz hű erők szünet nélkül lövik a lázadók kezén lévő Misztráta városát, a harcokban több civil is meghalt.

Nagyvilág - 2011.03.22

F16Palesztin szélsőségesek rakétákat és aknagránátokat lőttek a zsidó állam területére, erre az izraeli légierő több hullámban támadott gázai övezeti területeket.

fukusimaA füst miatt minden helyreállítási munkát leállítottak. Az erőmű környékén a radioktivitás szintje 1600-szoros a megengedett értéknek.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite