2018. november 18., - Jenő
Keresés a tartalomban

Líbia08A líbiai diktátor szerint a szövetséges erők vezetői úgy fognak elbukni, mint Hitler és Mussolini. "A keresztények megállapodást kötöttek az országunk ellen, de nem kapnak az olajunkból... Agresszorok vagytok, állatok vagytok" - fogalmazott. A nemzetközi erők támadásai egyelőre szünetelnek, Líbiában viszont több helyen összecsaptak a kormányerők és a lázadók.

Líbia05Az állami televízió szerint legalább 48 ember vesztette életét, közülük huszonhatan Tripoliban, a sebesültek száma pedig legkevesebb 150.

Líbia07Több tankot kilőtt a francia légierő Líbiában a szombaton indított hadműveletben, melynek fő célja a líbiai felkelők védelme és a légtérzár betartatása. A líbiai állami televízió azt állította, hogy az általa "keresztes ellenségeknek" nevezett nyugati szövetségesek polgári célpontokat bombáznak Tripoliban.

Nagyvilág - 2011.03.19

japan_foldrenges01A 6,1-es erősségű rengés helyi idő szerint szombaton este rázta meg Fukusima térségét. Károkról egyelőre nem érkezett jelentés.

Líbia08Egy francia harci repülőgép 17.45-kor megsemmisítette az első líbiai célpontot, egy katonai járművet.

Moammer KadhafiReggel légi támadást indítottak Bengáziban, egy MiG-23-as gép lezuhant, ellentmondó vélemények keringenek arról, hogy a vadászgép kié.

LíbiaBrit és francia haderők készülnek Moammer Kadhafi hatalmának megdöntésére, de bekapcsolódhat Kanada és Norvégia is a támadásba.

Líbia01Az ENSZ Biztonsági Tanácsa csütörtökön New Yorkban megszavazta a Líbia feletti légzár megteremtéséről és minden, a támadás által fenyegetett civil lakosság védelmében szükséges intézkedés meghozataláról szóló határozatot.

tokioMár reggel a maximális kapacitás közelébe ért az áramszolgáltatás, a fukusimai atomerőműben történt robbanások miatt nagyon visszaesett az áramtermelés a szigetországban.

japan_foldrenges05A helikopteres akció kimenetele még bizonytalan. Illetékesek abban bíznak, hogy hamarosan újra áram alá helyezhetik az erőművet és beindíthatják a hűtőrendszereket.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite