2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban

Moammer KadhafiReggel légi támadást indítottak Bengáziban, egy MiG-23-as gép lezuhant, ellentmondó vélemények keringenek arról, hogy a vadászgép kié.

LíbiaBrit és francia haderők készülnek Moammer Kadhafi hatalmának megdöntésére, de bekapcsolódhat Kanada és Norvégia is a támadásba.

Líbia01Az ENSZ Biztonsági Tanácsa csütörtökön New Yorkban megszavazta a Líbia feletti légzár megteremtéséről és minden, a támadás által fenyegetett civil lakosság védelmében szükséges intézkedés meghozataláról szóló határozatot.

tokioMár reggel a maximális kapacitás közelébe ért az áramszolgáltatás, a fukusimai atomerőműben történt robbanások miatt nagyon visszaesett az áramtermelés a szigetországban.

japan_foldrenges05A helikopteres akció kimenetele még bizonytalan. Illetékesek abban bíznak, hogy hamarosan újra áram alá helyezhetik az erőművet és beindíthatják a hűtőrendszereket.

japan_foldrenges04Egyre növekszik a múlt heti földrengés és cunami áltozatainak száma. Némi vigaszt jelenthet, hogy japán források szerint csütörtök délutánra részlegesen helyreállhat a Fukusima-erőmű áramellátása - elhárítva ezzel a további veszélyt.

japan_foldrenges02Az energetikai EU-biztos szerint a reaktorbaleset kicsúszott az ellenőrzés alól. A budapesti japán nagykövet ugyanakkor azt nyilatkozta, hogy "mind a négy reaktor esetében urai a helyzetnek".

Nagyvilág - 2011.03.16

akihitojoAkihito japán császár nyilvános üzenettel fordult népéhez a természeti katasztrófa után öt nappal. Az uralkodó részvétét fejezte ki az áldozatul esett ezrek hozzátartozóinak és arra kért mindenkit, hogy ne adják fel a reményt.

mediatorvenyMintegy harmincan tüntettek kedden a New York-i magyar főkonzulátus épülete előtt a sajtószabadság védelme címén. Bukarestben újságírók tiltakoztak.

Martin SchulzAz Európai Parlament szocialista frakcióvezetője szerint az uniónak "egy hangon", Orbán Viktorral az élen kellene Líbia-ügyben szólnia.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite