2020. január 25., szombat - Pál
Keresés a tartalomban

japan_foldrenges02Két helyszínen összesen kétezer holttestet találtak hétfőn Japánban a fővárostól északra, a földrengés és szökőár sújtotta Mijagi kormányzóságban.

Nagyvilág - 2011.03.14

japan_foldrenges01Szinte mindent a földdel tett egyenlővé a földrengés és az azt követő monumentális erejű szökőár Japánban. A földrengés epicentruma közelében meghaladhatja a tízezret a halálos áldozatok száma.

LíbiaA líbiai felkelés központja, Bengázi előtti utolsó erődítményben, Adzsdábíja városában gyülekeznek a Kadhafihoz hű erők elől visszavonuló lázadók; parancsnokuk mindenképpen meg akarja védeni a stratégiai fontosságú települést.

japan_foldrengesEgyedül a Mijagi prefektúrában valószínűleg meghaladja a tízezret a pénteki földrengés halálos áldozatainak száma.

KokárdaAz idei március 15-i magyar ünnepi rendezvény megtartásának elhalasztását fogja kérni Beregszász vezetésétől a Kárpátalja megyei államhatalom.

atomeromuGázrobbanás történt a fukusimai erőműben szombaton, közép-európai idő szerint a reggeli órákban.

Nagyvilág - 2011.03.11

cunamiA rengés epicentrumától 6200 kilométerre lévő szigetcsoporton előzetesen evakuálták a tengerparti települések lakosságát.

japan_foldrengesA japán kormány közlése szerint a földrengés miatt leállt a fukusimai létesítmény hűtőrendszere, de nem volt radioaktív szivárgás. A kabinet elővigyázatosságból szükségállapotot hirdetett. Hírügynökségi értesülés szerint az erőmű környezetéből több ezer embert kiköltöztettek.

földrengés01Japánban már legkevesebb 60 halálos áldozata van a reggeli 8,9-es erősségű földrengésnek és az azt követő szökőárnak. Az északkeleti partvidéket 10 méteres hullámokkal elérő szökőár hatalmas pusztítást okozott.

Moammer KadhafiFranciaország után az EP elismerné a líbiai Átmeneti Nemzeti Tanácsot.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite