2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban

mediatorvenyMintegy harmincan tüntettek kedden a New York-i magyar főkonzulátus épülete előtt a sajtószabadság védelme címén. Bukarestben újságírók tiltakoztak.

Martin SchulzAz Európai Parlament szocialista frakcióvezetője szerint az uniónak "egy hangon", Orbán Viktorral az élen kellene Líbia-ügyben szólnia.

fukusimaValószínűleg megrongálódott a Tokiótól északra lévő fukusimai atomerőmű 3-as reaktorának védőépülete. A japán kormány szóvivője, Edano Jukio elmondta, "a legvalószínűbb forgatókönyv", hogy gőz szivárgott ki a reaktor belsejéből.

japan_foldrenges03A radioaktív sugárzás mértékéről szóló hírek pánikot keltettek a tokiói lakosság körében. Sokan elhagyják a várost, mások lázas felvásárlásba kezdtek.

Tőkés LászlóDélután Kolozsváron Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács elnöke, valamint a Magyar Ifjúsági Tanács és a Bálványosi Szabadegyetem 25 tagú csapata is letette az esküt.

japan_foldrenges02Két helyszínen összesen kétezer holttestet találtak hétfőn Japánban a fővárostól északra, a földrengés és szökőár sújtotta Mijagi kormányzóságban.

Nagyvilág - 2011.03.14

japan_foldrenges01Szinte mindent a földdel tett egyenlővé a földrengés és az azt követő monumentális erejű szökőár Japánban. A földrengés epicentruma közelében meghaladhatja a tízezret a halálos áldozatok száma.

LíbiaA líbiai felkelés központja, Bengázi előtti utolsó erődítményben, Adzsdábíja városában gyülekeznek a Kadhafihoz hű erők elől visszavonuló lázadók; parancsnokuk mindenképpen meg akarja védeni a stratégiai fontosságú települést.

japan_foldrengesEgyedül a Mijagi prefektúrában valószínűleg meghaladja a tízezret a pénteki földrengés halálos áldozatainak száma.

KokárdaAz idei március 15-i magyar ünnepi rendezvény megtartásának elhalasztását fogja kérni Beregszász vezetésétől a Kárpátalja megyei államhatalom.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite