2021. április 12., hétfő - Gyula
Keresés a tartalomban

japan_foldrengesA japán kormány közlése szerint a földrengés miatt leállt a fukusimai létesítmény hűtőrendszere, de nem volt radioaktív szivárgás. A kabinet elővigyázatosságból szükségállapotot hirdetett. Hírügynökségi értesülés szerint az erőmű környezetéből több ezer embert kiköltöztettek.

földrengés01Japánban már legkevesebb 60 halálos áldozata van a reggeli 8,9-es erősségű földrengésnek és az azt követő szökőárnak. Az északkeleti partvidéket 10 méteres hullámokkal elérő szökőár hatalmas pusztítást okozott.

Moammer KadhafiFranciaország után az EP elismerné a líbiai Átmeneti Nemzeti Tanácsot.

sírversA versviadalt a bajor Radio Galaxy szervezte, felhívása nyitott fülekre talált. Eddig már vagy hatszázan küldték be sírversüket.

Szili KatalinNemzeti egyetértéssel kell megadni a magyar állampolgársághoz a szavazati jogot a honosítottaknak - jelentette ki az Országgyűlés nemzeti összetartozás bizottságának alelnöke.

Líbia06A felkelők által létrehozott ideiglenes kormány szombaton először lépett a nyilvánosság elé Líbiában, egy titokban szervezett sajtótájékoztatón.

Líbia05Az SAS polgári ruhás, de felfegyverzett katonáit a lázadók kezén lévő legnagyobb városba, Bengáziba vitték.

űrrepülőFöld körüli pályára állított az amerikai hadsereg egy X-37B-t. Újabb titkos katonai űrrepülőt bocsátott fel az amerikai légierő egy Atlas 5-ös hordozórakétával - jelentette be vasárnap közleményében a Boeing cég.

LíbiaMegsegítette a felkelők ellentámadását az időjárás: a viharos szélben nem tudták bevetni Kadhafiék a harci helikoptereket és a vadászgépeket a Rász Lanuf olajkikötőben, melyet így elveszítettek.

LíbiaLíbiában egyre véresebb megtorlástól tartanak az emberek. Sokan fotókkal bizonyítják, hogy Kadhafiék rakétákkal támadtak a civilekre. Al Ghaoui Hesna, az MTI Hírcentum tudósítója Bengáziból jelentkezett.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite