2020. január 17., péntek - Antal
Keresés a tartalomban

sírversA versviadalt a bajor Radio Galaxy szervezte, felhívása nyitott fülekre talált. Eddig már vagy hatszázan küldték be sírversüket.

Szili KatalinNemzeti egyetértéssel kell megadni a magyar állampolgársághoz a szavazati jogot a honosítottaknak - jelentette ki az Országgyűlés nemzeti összetartozás bizottságának alelnöke.

Líbia06A felkelők által létrehozott ideiglenes kormány szombaton először lépett a nyilvánosság elé Líbiában, egy titokban szervezett sajtótájékoztatón.

Líbia05Az SAS polgári ruhás, de felfegyverzett katonáit a lázadók kezén lévő legnagyobb városba, Bengáziba vitték.

űrrepülőFöld körüli pályára állított az amerikai hadsereg egy X-37B-t. Újabb titkos katonai űrrepülőt bocsátott fel az amerikai légierő egy Atlas 5-ös hordozórakétával - jelentette be vasárnap közleményében a Boeing cég.

LíbiaMegsegítette a felkelők ellentámadását az időjárás: a viharos szélben nem tudták bevetni Kadhafiék a harci helikoptereket és a vadászgépeket a Rász Lanuf olajkikötőben, melyet így elveszítettek.

LíbiaLíbiában egyre véresebb megtorlástól tartanak az emberek. Sokan fotókkal bizonyítják, hogy Kadhafiék rakétákkal támadtak a civilekre. Al Ghaoui Hesna, az MTI Hírcentum tudósítója Bengáziból jelentkezett.

Nagyvilág - 2011.02.28

Moammer KadhafiAz al-Kaidát teszi felelőssé a zavargásokért és a gyilkosságokért a líbiai vezető, aki interjúban ítélte el az ENSZ BT ellene irányuló határozatát - szerinte az "ellentmond a józanésznek".

Líbia02Körülbelül ötven magyar rekedt az afrikai országban, és várja, hogy megérkezzen a gép. Információnk szerint senkinek nem esett baja.

Líbia03Afrikai zsoldosok, milicisták és harckocsik védik Tripolit. Az ellenzék a péntek déli imák után nagyszabású tüntetést tart, céljuk a főváros felszabadítása.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite