2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban

LíbiaMegsegítette a felkelők ellentámadását az időjárás: a viharos szélben nem tudták bevetni Kadhafiék a harci helikoptereket és a vadászgépeket a Rász Lanuf olajkikötőben, melyet így elveszítettek.

LíbiaLíbiában egyre véresebb megtorlástól tartanak az emberek. Sokan fotókkal bizonyítják, hogy Kadhafiék rakétákkal támadtak a civilekre. Al Ghaoui Hesna, az MTI Hírcentum tudósítója Bengáziból jelentkezett.

Nagyvilág - 2011.02.28

Moammer KadhafiAz al-Kaidát teszi felelőssé a zavargásokért és a gyilkosságokért a líbiai vezető, aki interjúban ítélte el az ENSZ BT ellene irányuló határozatát - szerinte az "ellentmond a józanésznek".

Líbia02Körülbelül ötven magyar rekedt az afrikai országban, és várja, hogy megérkezzen a gép. Információnk szerint senkinek nem esett baja.

Líbia03Afrikai zsoldosok, milicisták és harckocsik védik Tripolit. Az ellenzék a péntek déli imák után nagyszabású tüntetést tart, céljuk a főváros felszabadítása.

Líbia04Az ország repterén hatalmas a káosz: az emberek tülekedve, verekedve, egymáson átgázolva igyekeznek feljutni a gépek fedélzetére.

Líbia02Az EU-s polgárokat először hajóval Máltára szállítanák, majd onnan repülhetnének haza. Fel kell készülni a menekültáradatra is - közölte a magyar belügyminiszter.

LíbiaKészenlétben áll a Baptista Szeretetszolgálat egészségügyi mentőcsoportja, bármikor indulhatunk - mondta a szervezet kommunikációs igazgatója.

Új-ZélandHetvenötre emelkedett az új-zélandi Christchurch városát kedden megrázó földrengés ismert halálos áldozatainak száma. 300 embert tartanak nyilván eltűntként.

Líbia01A líbiai magyar nagykövet szerint Líbiában mintegy 60-100 magyar vagy magyar kötődésű ember él. Dr. Marton Béla megerősítette: az országban polgárháború dúl.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite