2020. január 25., szombat - Pál
Keresés a tartalomban

Líbia04Az ország repterén hatalmas a káosz: az emberek tülekedve, verekedve, egymáson átgázolva igyekeznek feljutni a gépek fedélzetére.

Líbia02Az EU-s polgárokat először hajóval Máltára szállítanák, majd onnan repülhetnének haza. Fel kell készülni a menekültáradatra is - közölte a magyar belügyminiszter.

LíbiaKészenlétben áll a Baptista Szeretetszolgálat egészségügyi mentőcsoportja, bármikor indulhatunk - mondta a szervezet kommunikációs igazgatója.

Új-ZélandHetvenötre emelkedett az új-zélandi Christchurch városát kedden megrázó földrengés ismert halálos áldozatainak száma. 300 embert tartanak nyilván eltűntként.

Líbia01A líbiai magyar nagykövet szerint Líbiában mintegy 60-100 magyar vagy magyar kötődésű ember él. Dr. Marton Béla megerősítette: az országban polgárháború dúl.

orban_sajtoA Neue Zürcher Zeitung a magyar médiatörvényről közölt kommentárt. A svájci lap úgy véli, minden attól függ, hogyan alkalmazzák a törvényt.

LíbiaÉles lőszerrel tüzet nyitott kormányellenes tüntetőkre Líbiában, ahol az összecsapásokban hétfő reggelig legalább 233 ember vesztette életét.

Új-Zéland6,3-es erősségű földmozgás rázta meg Új-Zéland második legnagyobb városát. Christchurchben legalább 65-en meghaltak, de az áldozatok száma tovább nőhet, mivel sokan vannak még a romok alatt.

mediatorvenyNégy európai parlamenti frakció közös határozattervezetet terjeszt elő a magyar médiatörvény alkalmazásának felfüggesztésére.

Nagyvilág - 2011.02.11

Hoszni MubarakHoszni Mubarak egyiptomi elnök lemondott, és átadta a hatalmat a hadseregnek - jelentette be a kairói televízióban pénteken Omar Szuleimán alelnök.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite