2021. szeptember 23., csütörtök - Tekla
Keresés a tartalomban

orban_sajtoA Neue Zürcher Zeitung a magyar médiatörvényről közölt kommentárt. A svájci lap úgy véli, minden attól függ, hogyan alkalmazzák a törvényt.

LíbiaÉles lőszerrel tüzet nyitott kormányellenes tüntetőkre Líbiában, ahol az összecsapásokban hétfő reggelig legalább 233 ember vesztette életét.

Új-Zéland6,3-es erősségű földmozgás rázta meg Új-Zéland második legnagyobb városát. Christchurchben legalább 65-en meghaltak, de az áldozatok száma tovább nőhet, mivel sokan vannak még a romok alatt.

mediatorvenyNégy európai parlamenti frakció közös határozattervezetet terjeszt elő a magyar médiatörvény alkalmazásának felfüggesztésére.

Nagyvilág - 2011.02.11

Hoszni MubarakHoszni Mubarak egyiptomi elnök lemondott, és átadta a hatalmat a hadseregnek - jelentette be a kairói televízióban pénteken Omar Szuleimán alelnök.

PozsonyKomoly üzeneteket hordoz magában az a tény, hogy a szlovák parlamentben csütörtökön elbukott az állampolgársági törvényt módosító indítvány - írja a pénteki Új Szó.

israeli-f-16i_Izraeli repülőgép mért megtorló légicsapásokat szerdán a Gázai övezetre azt követően, hogy előzőleg Izrael területét palesztinok támadták rakétákkal - közölték izraeli és gázai tisztviselők.

egyiptomi_zavargasokTovábbra sem csitulnak az indulatok Kairóban az egyiptomi elnök lemondását követelők és a Hoszni Mubarakot támogató tüntetők között, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője azt írja: "sürgős, konkrét és döntő jelentőségű" intézkedéseket kell tenni Egyiptomban a nép demokratikus törekvéseinek kielégítésére, és meg kell védeni a tüntetőket.

romaholokauszt02A második világháború alatt a romákat sújtó népirtás elismerésének fontosságát hangoztatta Jerzy Buzek, az Európai Parlament elnöke szerdán Brüsszelben, az EP plenáris ülésén tett nyilatkozatában.

egyiptom01Több mint ötezer tüntető gyűlt össze az egyiptomi fővárosban, Mubarak távozását követelik, és a felakasztott elnököt ábrázoló táblákkal demonstrálnak, a szervezők reményei szerint akár egy millióan is lesznek nap végére.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite