2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban

nemetvonatÖsszeütközött két vonat szombat éjjel Németországban. A balesetben legalább tíz ember életét vesztette, húszan pedig súlyosan megsérültek - közölte a rendőrség.

egyiptomi_zavargasokA Külügyminisztérium közlése szerint, az Egyiptomban tartózkodó magyarok még nem fordultak segítségért az egyiptomi magyar nagykövetséghez.

akasztasIránban kábítószer-csempészet vádjával kivégeztek egy holland állampolgársággal rendelkező iráni nőt, aki 2009 decemberében részt vett a kormányellenes tüntetéseken.

Orván-Iveta01Orbán Viktor és Iveta Radicová Pozsonyban szignózta a szerződést. A kelet-szlovákiai Nagykürtös és magyarországi Vecsés közti gázvezeték szlovák oldalon mintegy 20 kilométernyi, a magyar oldalon pedig 95 kilométernyi hosszú lenne.

PozsonyJóváhagyta a szlovák állampolgársági törvényt módosító javaslatokat kedden a pozsonyi kormány. A téma februárban kerül a szlovák parlament elé. A módosítási indítvány leglényegesebb eleme, hogy a jövőben már nem veszítené el szlovák állampolgárságát az, aki felvenné egy más ország állampolgárságát.

domodedovo01Az amerikai elnök, az ENSZ-főtitkár és az Európai Unió elnöke is élesen elítélte a 35 halálos áldozatot követelő hétfői moszkvai merényletet.

domodedovoLegalább 31 ember életét vesztette a merényletben, több mint 130-an megsérültek. A Külügyminisztérium nem tud magyar áldozatról, de már felvették a kapcsolatot a konzulátussal. A robbanás az egyik csarnokban történt, a hatóságok egyelőre nem tudják meghatározni a pontos helyét. Egyes hírek szerint az érkezési oldal csomagkiadójánál, míg más információk szerint az indulási oldalon robbantottak. 

Orbán KarióbanGyurcsány szaúdi focistákra tett megjegyzése óta megszűnt a diplomáciai kapcsolat a érintett térség országaival, ezért is vezetett Orbán Viktor első útja az EU-elnökség átvétele után elsőként Kairóba.

Nagyvilág - 2011.01.24

silvio-berlusconiMíg egy felmérés szerint a megkérdezettek több mint fele úgy véli, az olasz miniszterelnöknek szexbotrányai után le kellene mondania, pártja egyre népszerűbb.

matrjoska"Ez itt nem Nagy-Magyarország, ez az akkori Habsburg-monarchia térképe" - nyilatkozta egy külföldi diplomata a botrányt kiváltó kultúrtörténeti szőnyeggel kapcsolatban, ami az Európai Tanács brüsszeli épülete előtt található.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite