2018. november 17., szombat - Hortenzia, Gergő
Keresés a tartalomban

domodedovo01Az amerikai elnök, az ENSZ-főtitkár és az Európai Unió elnöke is élesen elítélte a 35 halálos áldozatot követelő hétfői moszkvai merényletet.

domodedovoLegalább 31 ember életét vesztette a merényletben, több mint 130-an megsérültek. A Külügyminisztérium nem tud magyar áldozatról, de már felvették a kapcsolatot a konzulátussal. A robbanás az egyik csarnokban történt, a hatóságok egyelőre nem tudják meghatározni a pontos helyét. Egyes hírek szerint az érkezési oldal csomagkiadójánál, míg más információk szerint az indulási oldalon robbantottak. 

Orbán KarióbanGyurcsány szaúdi focistákra tett megjegyzése óta megszűnt a diplomáciai kapcsolat a érintett térség országaival, ezért is vezetett Orbán Viktor első útja az EU-elnökség átvétele után elsőként Kairóba.

Nagyvilág - 2011.01.24

silvio-berlusconiMíg egy felmérés szerint a megkérdezettek több mint fele úgy véli, az olasz miniszterelnöknek szexbotrányai után le kellene mondania, pártja egyre népszerűbb.

matrjoska"Ez itt nem Nagy-Magyarország, ez az akkori Habsburg-monarchia térképe" - nyilatkozta egy külföldi diplomata a botrányt kiváltó kultúrtörténeti szőnyeggel kapcsolatban, ami az Európai Tanács brüsszeli épülete előtt található.

Irak01Joe Biden amerikai alelnök reményét fejezte ki, hogy Irak idővel maga is meg tudja védelmezni biztonságát, egyben sajnálatát fejezte ki, hogy 2003-ban George Bush elnöksége idején megszállták az arab országot.

Schmitt Pál 001A magyar állampolgárság felvételére buzdítja a szlovákiai magyarokat Schmitt Pál. A köztársasági elnök ma Pozsonyba látogatott, ahol találkozik a félmilliós magyar kisebbség képviselőivel és már tárgyalt Ivan Gasparovic szlovák államfővel is.

orban_euA magyar miniszterelnök strasbourgi beszéde és néhány EP-képviselő izgatottsági rohama után itt az ideje a verbális leszerelésnek és a magyar médiatörvényről zajló vita objektív mederbe való terelésének - állapította meg csütörtöki kommentárjában a Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Orbán Viktor06.03.Sajnálom, hogy önöket ilyen rútul rászedték - mondta Orbán Viktor Strasbourgban, az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén a képviselőtársaknak, akik felszólalásaikban bírálták a magyar médiatörvényt vagy annak visszavonását követelték.

Orbán Viktor3Az elmúlt húsz év legnehezebb éve előtt áll az Európai Unió - mondta Orbán Viktor szerdán Strasbourgban az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén.A miniszterelnök a soros magyar EU-elnökség munkaprogramját ismertetve hangsúlyozta, hogy kormánya az 56-os forradalmárok hitével akarja szolgálni az európai egység ügyét.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite