2020. január 19., - Sára
Keresés a tartalomban

mediatorvenyKözmeghallgatást szervez kedden az Európai Parlament (EP) brüsszeli székházában az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének (ALDE) EP-frakciója.

honosításTöbb mint nyolcezren nyújtottak be eddig honosítás vagy visszahonosítás iránti kérelmet a szabadkai főkonzulátuson; május végéig minden időpont foglalt - írta hét végi számában a Magyar Szó című újvidéki lap.

Martonyi JánosMegnehezítették a kormány dolgát a médiatörvénnyel kapcsolatos bírálatok, de egyáltalán nem rontották el az EU-elnökség sikerének esélyeit - vélekedett Martonyi János egy vasárnapi osztrák televíziós vitaműsorban.

zsebGörögország a világ legkockázatosabb adós országa, megelőzve Venezuelát, de a legmagasabb kockázatú államadósok tízes globális listáján négy további EU-tagállam is szerepel, köztük most először Magyarország - áll az egyik legnagyobb londoni adósságpiaci adatszolgáltató csoport hétvégén ismertetett összesítésében.

tojasFazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter az Európai Unió hivatalos gyorsriasztási (RASFF) rendszerén keresztül érkezett információ alapján fokozott ellenőrzést rendelt el a Németországban dioxinos takarmánnyal szennyezett, állati eredetű termékek esetleges magyarországi behozatalának megakadályozására

ügynökA brit Sky News televízió értesülése szerint megnövelték a készültséget London-szerte, sőt a tévé még azt is tudni véli, hogy a hatóságok nemrég tájékoztatást kaptak arról, hogy mi a teendő egy olyan esetleges terrortámadás esetén, mint amilyen 2008-ban történt az indiai Mumbaiban.

alkotmányÖsszmagyar alkotmányt szorgalmaz Borboly Csaba, a székelyföldi Hargita megyei tanács elnöke, aki több alkotmánymódosító javaslatot is megfogalmazott az anyaország most készülő alaptörvényéhez - írta szerdai számában a Krónika.

ujságTöbb külföldi lap is arról ír, hogy Magyarországnak el kell oszlatni a kételyeket a decemberben elfogadott médiatörvénnyel kapcsolatban, Orbán Viktor viszont csütörtökön külföldi újságíróknak azt mondta: ha az EU szükségesnek tartja a médiatörvény megváltoztatását, akkor azt megteszik.

mediatorvenyMegkapta az Európai Bizottság a magyar médiatörvény angol fordítását és az ahhoz fűzött magyar kormányzati tájékoztatást - közölte szerdán Brüsszelben Olivier Bailly, az uniós végrehajtó testület szóvivője.

The TimesNem kell összefogni Magyarország ellen, messze van a diktatúrától - írja cikke címében Adam LeBor a The Times című londoni lap szerdai számában, alcímében pedig hozzáteszi, hogy Magyarország mintaképe nem Vlagyimir Putyin, hanem Margaret Thatcher.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite