2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban

havazás02A szerdán kezdődött és főleg Németország középső és északi részét érintő erős havazás jelentős fennakadásokat okozott a közúti és a légi közlekedésben, a közúti balesetek egy halálos áldozatot is követeltek.

Orbán Viktor 04.12Kiabálás nélkül, megoldások nélkül címmel közöl jegyzetet Orbán Viktor jövő heti látogatásával kapcsolatban a Sme című pozsonyi liberális napilap szerdán.

Tőkés LászlóAz Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács küldöttgyűlésén felolvasták Schmitt Pál levelét, és felszólalt a Nemzetpolitikai Államtitkárság vezetője is.

Iveta RadicováA szlovák miniszterelnök szerint problémát okozhat a szlovák-magyar kapcsolatokban, ha Magyarország választójogot ad a határon túli magyaroknak.

havazas_csehCsehországban csütörtökre virradóra mintegy 15-30 centiméternyi hó hullott, ami országszerte hatalmas közlekedési gondokat okozott. A hegyvidékeken még nagyobb volt a hómennyiség.

europai_havazas"Legalább" egy teljes napra bezárták a második legnagyobb brit repülőteret, Gatwicket, ahol budapesti járatokat is töröltek, és a brit meteorológia szerint csütörtök reggel egyes országrészekben mínusz 30 fokos fagy is lehet.

Orbán1201A Frankfurter Allgemeine Zeitung német lap legfrissebb számában a magyar kormány eddigi politikáját boncolgatja: a újság kalapot emel a nemzeti-konzervatív kormány gyors és hatékony intézkedései előtt.

Orbán Viktor44A Kommerszant tekintélyes orosz napilap idézte Martonyi János külügyminiszter hétfői nyilatkozatát arról, hogy Magyarország a gazdasági kulcskérdésekben megállapodások aláírására számít Moszkvában.

unioTöbb száz EU-szabálysértési döntést hozott Brüsszel, négy környezetvédelmi és mezőgazdasági témájú határozat Magyarországot is érinti.

Nagyvilág - 2010.11.24

Barack ObamaSzégyenletesnek nevezte az amerikai elnök a tegnapi észak-koreai tüzérségi támadást Dél-Korea ellen. Válaszul Barack Obama közös hadgyakorlat megtartásában állapodott meg a dél-koreai vezetéssel.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite