2020. február 27., csütörtök - Ákos, Bátor
Keresés a tartalomban

Iveta RadicováA szlovák miniszterelnök szerint problémát okozhat a szlovák-magyar kapcsolatokban, ha Magyarország választójogot ad a határon túli magyaroknak.

havazas_csehCsehországban csütörtökre virradóra mintegy 15-30 centiméternyi hó hullott, ami országszerte hatalmas közlekedési gondokat okozott. A hegyvidékeken még nagyobb volt a hómennyiség.

europai_havazas"Legalább" egy teljes napra bezárták a második legnagyobb brit repülőteret, Gatwicket, ahol budapesti járatokat is töröltek, és a brit meteorológia szerint csütörtök reggel egyes országrészekben mínusz 30 fokos fagy is lehet.

Orbán1201A Frankfurter Allgemeine Zeitung német lap legfrissebb számában a magyar kormány eddigi politikáját boncolgatja: a újság kalapot emel a nemzeti-konzervatív kormány gyors és hatékony intézkedései előtt.

Orbán Viktor44A Kommerszant tekintélyes orosz napilap idézte Martonyi János külügyminiszter hétfői nyilatkozatát arról, hogy Magyarország a gazdasági kulcskérdésekben megállapodások aláírására számít Moszkvában.

unioTöbb száz EU-szabálysértési döntést hozott Brüsszel, négy környezetvédelmi és mezőgazdasági témájú határozat Magyarországot is érinti.

Nagyvilág - 2010.11.24

Barack ObamaSzégyenletesnek nevezte az amerikai elnök a tegnapi észak-koreai tüzérségi támadást Dél-Korea ellen. Válaszul Barack Obama közös hadgyakorlat megtartásában állapodott meg a dél-koreai vezetéssel.

koreaAggodalmának adott hangot kedden a Kína a két Korea közti legújabb fegyveres konfliktus miatt, és felszólította "az érintett feleket", hogy tegyenek meg mindent a béke és biztonság érdekében, Japán is minden eshetőségre felkészült.

Ján SlotaJán Slota pártelnök szerint ha nem állítják meg időben Szlovákiában a lappangó magyarosítást, a szlovákoknak emigrálniuk kell majd saját hazájukból.

gyertyákLegalább 17 ember meghalt és 35 megsebesült, amikor szakadékba zuhant egy autóbusz vasárnap Kolumbia délnyugati részén - közölték hivatalosan. A buszon bennszülött indiánok utaztak.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite