2020. február 27., csütörtök - Ákos, Bátor
Keresés a tartalomban

hernyóLárvák, termeszek kerülnének az étlapra az ENSZ élelmezési szervezetének reményei szerint.

Nicola SarkozyA francia elnök világossá tette, hogy támogatja a 2011 első felében esedékes magyar uniós elnökséget - mondta pénteken Orbán Viktor Párizsban Nicolas Sarkozyvel folytatott megbeszélését követően.

NemzetiA minisztérium közleménye szerint egy kiváló kétoldalú kapcsolaton belüli elszigetelet és sajnálatos eseményről van szó.

butViktor Butot Bangkokból a New Yorktól mintegy száz kilométerre északra fekvő newburghi Stewart Nemzetközi Repülőtérre szállították, ahonnan a manhattani szövetségi börtönbe viszik tovább.

adidasNagyszabású terjeszkedésre készül az Adidas Kínában, a német társaság 8 ezer üzletből álló márkabolt hálózatot épít ki az ázsiai országban.

bilincsbenLetartóztattak négy magyar férfit - hármat az Egyesült Államokban és egyet Ausztriában -, akiket azzal vádol az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI), hogy bűnszövetkezetben egy helyi üzletember elrablására, gyilkossággal való megfenyegetésére és 5 millió dollár kizsarolására készültek - adta hírül a Fox News Los Angeles-i stúdiójának weboldala.

osztrák koalícióKoalíciókötésről állapodott meg egymással pénteken az Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ) és az osztrák Zöldek fővárosi szervezete, és ezzel létrejön az első "vörös-zöld" pártszövetség Ausztriában.

G20A kétnapos szöuli tanácskozáson az aktuális érdemi kérdésekben csupán az elvárható minimum teljesült.

Ján SlotaJán Slota szerint bebizonyosodott, hogy Magyarország nem akarja tiszteletben tartani a trianoni békeszerződést.

Tőkés LászlóA „Ziua de Cluj" napilap 2010. október 5-i számában cikket közöl arról, hogy „Tőkés ellen a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus ügyészei vizsgálódnak".

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite