2021. szeptember 22., szerda - Móric
Keresés a tartalomban

unioTöbb száz EU-szabálysértési döntést hozott Brüsszel, négy környezetvédelmi és mezőgazdasági témájú határozat Magyarországot is érinti.

Nagyvilág - 2010.11.24

Barack ObamaSzégyenletesnek nevezte az amerikai elnök a tegnapi észak-koreai tüzérségi támadást Dél-Korea ellen. Válaszul Barack Obama közös hadgyakorlat megtartásában állapodott meg a dél-koreai vezetéssel.

koreaAggodalmának adott hangot kedden a Kína a két Korea közti legújabb fegyveres konfliktus miatt, és felszólította "az érintett feleket", hogy tegyenek meg mindent a béke és biztonság érdekében, Japán is minden eshetőségre felkészült.

Ján SlotaJán Slota pártelnök szerint ha nem állítják meg időben Szlovákiában a lappangó magyarosítást, a szlovákoknak emigrálniuk kell majd saját hazájukból.

gyertyákLegalább 17 ember meghalt és 35 megsebesült, amikor szakadékba zuhant egy autóbusz vasárnap Kolumbia délnyugati részén - közölték hivatalosan. A buszon bennszülött indiánok utaztak.

hernyóLárvák, termeszek kerülnének az étlapra az ENSZ élelmezési szervezetének reményei szerint.

Nicola SarkozyA francia elnök világossá tette, hogy támogatja a 2011 első felében esedékes magyar uniós elnökséget - mondta pénteken Orbán Viktor Párizsban Nicolas Sarkozyvel folytatott megbeszélését követően.

NemzetiA minisztérium közleménye szerint egy kiváló kétoldalú kapcsolaton belüli elszigetelet és sajnálatos eseményről van szó.

butViktor Butot Bangkokból a New Yorktól mintegy száz kilométerre északra fekvő newburghi Stewart Nemzetközi Repülőtérre szállították, ahonnan a manhattani szövetségi börtönbe viszik tovább.

adidasNagyszabású terjeszkedésre készül az Adidas Kínában, a német társaság 8 ezer üzletből álló márkabolt hálózatot épít ki az ázsiai országban.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite