2020. január 19., - Sára
Keresés a tartalomban

nĹ‘imunkaA szakemberhiány miatt heti 40 óra fölé nőhet a munkaidő Németországban.

napolyiszemet02Nápoly és környéke évek óta szenved a hulladék-lerakás és -kezelés problémája miatt.

Nagyvilág - 2010.10.24

PisztolyÁlarcos fegyveresek vérfürdőt rendeztek egy kerti partin az észak-mexikói Juárez városban. A szombat hajnali mészárlásban legalább tizenöten vesztették életüket, tizenöten pedig megsebesültek.

okt.23.03Megemlékezést tartottak több európai ország fővárosában működő magyar kulturális intézetben is.

pozsony2Két nő vesztette el szlovák állampolgárságát a közelmúltban, bejelentették ugyanis, hogy más ország állampolgárai lettek - írja az Új Szó című pozsonyi lap.

Mikulás DzurindaA szlovák külügyminiszter bízik abban, hogy az állampolgársági törvényt módosító javaslatot, melynek részletei még nem ismeretesek, a szlovák parlament elfogadja.

Szlovák_Magyar zászlóSem pénzbírsággal, sem más korlátozással nem sújtja majd a szlovák állampolgársági törvény a kettős állampolgárokat, ha a parlament elfogadja a jogszabály kedden benyújtott koalíciós módosító javaslatát - írja az Új Szó című pozsonyi napilap szerdán.

Nápolyi szemétA város polgármestere levélben kért segítséget Silvio Berlusconi miniszterelnöktől és az illetékes államtitkártól.

Zavargások FranciaországbanHat hete tüntetnek szinte folyamatosan a nyugdíjreform miatt a tanárok, a diákok, a postások, a közalkalmazottak, fennakadások vannak a repülőtereken és a vasúti közlekedésben.

Binn LadenA terrorista vezető Pakisztánban bujkál, meglehetősen jó körülmények között.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite