2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban

Mikulás DzurindaA szlovák külügyminiszter bízik abban, hogy az állampolgársági törvényt módosító javaslatot, melynek részletei még nem ismeretesek, a szlovák parlament elfogadja.

Szlovák_Magyar zászlóSem pénzbírsággal, sem más korlátozással nem sújtja majd a szlovák állampolgársági törvény a kettős állampolgárokat, ha a parlament elfogadja a jogszabály kedden benyújtott koalíciós módosító javaslatát - írja az Új Szó című pozsonyi napilap szerdán.

Nápolyi szemétA város polgármestere levélben kért segítséget Silvio Berlusconi miniszterelnöktől és az illetékes államtitkártól.

Zavargások FranciaországbanHat hete tüntetnek szinte folyamatosan a nyugdíjreform miatt a tanárok, a diákok, a postások, a közalkalmazottak, fennakadások vannak a repülőtereken és a vasúti közlekedésben.

Binn LadenA terrorista vezető Pakisztánban bujkál, meglehetősen jó körülmények között.

Schmitt Pál 001A magyar köztársasági elnök és a román államfő Bukarestben tárgyalt a két ország diplomáciai kapcsolatainak erősítéséről.

Kínai sujtó1Már harminc halottról beszélnek a közép-kínai Honan tartományban történt, sújtólégrobbanás okozta bányaszerencsétlenség kapcsán.

Andor László"Az EU a világ egyik leggazdagabb térsége, mégis több, mint 84 millió lakosát ma is nyomor fenyegeti" - hívta fel a figyelmet az EU-biztos.

chileiMentési akció percről percre! Kövesse a mentési akció részleteit a Nógrád24.hu-n! Már az összes bányász a felszínen van!

rendőrségi autóSúlyos közlekedési baleset történt kedden Ukrajna keleti részében; utasokkal teli busz ütközött vonattal egy vasúti kereszteződésben, 37-en meghaltak, 12-en megsérültek - közölte a rendőrség.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite