2020. január 25., szombat - Pál
Keresés a tartalomban

Schmitt Pál 001A magyar köztársasági elnök és a román államfő Bukarestben tárgyalt a két ország diplomáciai kapcsolatainak erősítéséről.

Kínai sujtó1Már harminc halottról beszélnek a közép-kínai Honan tartományban történt, sújtólégrobbanás okozta bányaszerencsétlenség kapcsán.

Andor László"Az EU a világ egyik leggazdagabb térsége, mégis több, mint 84 millió lakosát ma is nyomor fenyegeti" - hívta fel a figyelmet az EU-biztos.

chileiMentési akció percről percre! Kövesse a mentési akció részleteit a Nógrád24.hu-n! Már az összes bányász a felszínen van!

rendőrségi autóSúlyos közlekedési baleset történt kedden Ukrajna keleti részében; utasokkal teli busz ütközött vonattal egy vasúti kereszteződésben, 37-en meghaltak, 12-en megsérültek - közölte a rendőrség.

Lengyel balesetEgy kisbuszban utazó idénymunkások haltak meg, a járműnek nem volt engedélye utasok szállítására, az emberek nem üléseken, hanem a zöldségek szállítására használt rekeszeken ültek.

chilieibanyaszokMár kedden elkezdhetik a felszínre hozni a több mint két hónapja a mélyben rekedt chilei bányászokat - mondta a chilei egészségügyi miniszter, Jaime Manalich pénteken.

terrorelhárĂ­tĂłSzudánba utazott a magyar Terrorelhárítási Központ néhány munkatársa, hogy a helyi és a nemzetközi szervezetekkel együtt részt vegyen az elrabolt magyar állampolgár utáni kutatásban - közölte a miniszterelnök szóvivője az MTI-vel.

Papp EzredesA FigyelőNet információi szerint egy magyar békefenntartót raboltak el Szudánban.

hegyA világ eddig ismert legrégebbi, 49 ezer éves magashegyvidéki település nyomaira bukkantak Pápua Új-Guinea hegyei közt, vulkanikus hamuval borítva - közölték a Science tudományos folyóirat pénteken megjelent számában archeológusok.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite