2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban

Lengyel balesetEgy kisbuszban utazó idénymunkások haltak meg, a járműnek nem volt engedélye utasok szállítására, az emberek nem üléseken, hanem a zöldségek szállítására használt rekeszeken ültek.

chilieibanyaszokMár kedden elkezdhetik a felszínre hozni a több mint két hónapja a mélyben rekedt chilei bányászokat - mondta a chilei egészségügyi miniszter, Jaime Manalich pénteken.

terrorelhárĂ­tĂłSzudánba utazott a magyar Terrorelhárítási Központ néhány munkatársa, hogy a helyi és a nemzetközi szervezetekkel együtt részt vegyen az elrabolt magyar állampolgár utáni kutatásban - közölte a miniszterelnök szóvivője az MTI-vel.

Papp EzredesA FigyelőNet információi szerint egy magyar békefenntartót raboltak el Szudánban.

hegyA világ eddig ismert legrégebbi, 49 ezer éves magashegyvidéki település nyomaira bukkantak Pápua Új-Guinea hegyei közt, vulkanikus hamuval borítva - közölték a Science tudományos folyóirat pénteken megjelent számában archeológusok.

erőszak01Európában naponta negyven, évente több mint tizenötezer fiatal hal meg erőszakos cselekmény következtében - derült ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) felméréséből, amelyet a szervezet európai regionális irodája készített.

amokfutoAz orvosszakértői boncolás újabb megvilágításba helyezte a német családi dráma körülményeit. Mint kiderült, brutális módon ölte meg férjét és közös gyermeküket az a 41 éves nő, aki tettét követően ámokfutást rendezett egy lörrachi kórházban, Németországban.

Schmitt Pál02New Yorkba érkezett helyi idő szerint vasárnap este Schmitt Pál: a köztársasági elnök részt vesz többek között az ENSZ-közgyűlés ülésszakán, és a tervek szerint találkozik New Yorkban élő magyarokkal is.

Ratzinger"Gonosz ideológiának" nevezte a nácizmust birminghami miséjén XVI. Benedek pápa.

Viviane RedingSzégyenteljesnek minősítette az igazságügyi EU-biztos kedden Brüsszelben a francia hatóságok romákkal szembeni fellépését, és kötelességszegési eljárás megindítását helyezte kilátásba Párizzsal szemben. A franciák meglepődtek az EU-biztos szavain.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite