2019. október 16., szerda - Gál
Keresés a tartalomban

amokfutoAz orvosszakértői boncolás újabb megvilágításba helyezte a német családi dráma körülményeit. Mint kiderült, brutális módon ölte meg férjét és közös gyermeküket az a 41 éves nő, aki tettét követően ámokfutást rendezett egy lörrachi kórházban, Németországban.

Schmitt Pál02New Yorkba érkezett helyi idő szerint vasárnap este Schmitt Pál: a köztársasági elnök részt vesz többek között az ENSZ-közgyűlés ülésszakán, és a tervek szerint találkozik New Yorkban élő magyarokkal is.

Ratzinger"Gonosz ideológiának" nevezte a nácizmust birminghami miséjén XVI. Benedek pápa.

Viviane RedingSzégyenteljesnek minősítette az igazságügyi EU-biztos kedden Brüsszelben a francia hatóságok romákkal szembeni fellépését, és kötelességszegési eljárás megindítását helyezte kilátásba Párizzsal szemben. A franciák meglepődtek az EU-biztos szavain.

PisztolyÁllítólag magyarországi rokonoknál találtak menedéket annak a férfinak a szülei és egyik fiútestvére, aki a múlt hétfőn Dévényújfalun hét embert ölt meg, majd egy rendőrgolyó vele is végzett.

LipskyA világgazdaság mérsékelt ütemben föllendül, habár vannak kockázatok a középtávú költségvetési konszolidáció szüksége miatt - így vélekedett a Nemzetközi Valutaalap (IMF) első vezérigazgató-helyettese, John Lipsky.

Pozsonyi vérfürdő01Egy 52 éves asszonyt is végzetes találat ért, amikor a lövöldözést hallva kilépett az erkélyre.

Pozsonyi vérfürdőHét halottja és legalább 14 sebesültje van a hétfő délelőtti lövöldözésnek Pozsony Dévényújfalu nevet viselő városrészében - közölte Daniel Lipsic szlovák belügyminiszter délutáni pozsonyi sajtóértekezleten.

napelemNapenergiát tervez előállítani hivatalos londoni lakhelyén Károly herceg.

Angela MerkelKorábban nem tapasztalt eréllyel és számban fordultak szembe német konszernek főnökei Angela Merkel kancellárral, az ipar számára kedvező energiakoncepciót sürgetve. Ennek elmaradása esetén veszélyeztetve látják a német ipar versenyképességének jövőjét.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite