2021. március 6., szombat - Leonóra
Keresés a tartalomban

Pozsonyi vérfürdő01Egy 52 éves asszonyt is végzetes találat ért, amikor a lövöldözést hallva kilépett az erkélyre.

Pozsonyi vérfürdőHét halottja és legalább 14 sebesültje van a hétfő délelőtti lövöldözésnek Pozsony Dévényújfalu nevet viselő városrészében - közölte Daniel Lipsic szlovák belügyminiszter délutáni pozsonyi sajtóértekezleten.

napelemNapenergiát tervez előállítani hivatalos londoni lakhelyén Károly herceg.

Angela MerkelKorábban nem tapasztalt eréllyel és számban fordultak szembe német konszernek főnökei Angela Merkel kancellárral, az ipar számára kedvező energiakoncepciót sürgetve. Ennek elmaradása esetén veszélyeztetve látják a német ipar versenyképességének jövőjét.

Binn LadenAz esküdtszék 14 év börtön javasolt a szudáni Ibrahim al-Koszinak, aki azonban beismerő vallomása miatt ennél enyhébb ítéletre számíthat.

RákĂłczi SzövettsĂ©gA felvidéki árvízkárosultak megsegítésére megítélt 50 millió forint sorsáról egyeztetett telefonon Berényi József, a Magyar Koalíció Pártjának (MKP) elnöke, és Halzl József, a Rákóczi Szövetség elnöke.

CseharadasÖt halálos áldozata van a hétvégi árvíznek Észak-Csehországban - közölte a regionális tűzoltósági parancsnokság Liberecben hétfőn.

Malina HedvigAz ellenőrök átnézik a diáklány ellen 2006. augusztus 25-én elkövetett támadás ügyében folytatott vizsgálat, a kihallgatás, valamint a lány ellen hamis tanúzás ügyében indított eljárás aktáit - írja az Új Szó.

kamionA sofőr márciusban a forgalommal szembe haladva közlekedési balesetet okozott, amelynek következtében életét veszítette egy angol férfi.

Moszkvai füstA hatóságok javasolják, hogy csak az menjen az utcára, akinek ez elkerülhetetlen, s egyre több embert látni maszkkal vagy az orrára szorított nedves zsebkendővel.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite