2020. január 25., szombat - Pál
Keresés a tartalomban

Angela MerkelKorábban nem tapasztalt eréllyel és számban fordultak szembe német konszernek főnökei Angela Merkel kancellárral, az ipar számára kedvező energiakoncepciót sürgetve. Ennek elmaradása esetén veszélyeztetve látják a német ipar versenyképességének jövőjét.

Binn LadenAz esküdtszék 14 év börtön javasolt a szudáni Ibrahim al-Koszinak, aki azonban beismerő vallomása miatt ennél enyhébb ítéletre számíthat.

RákĂłczi SzövettsĂ©gA felvidéki árvízkárosultak megsegítésére megítélt 50 millió forint sorsáról egyeztetett telefonon Berényi József, a Magyar Koalíció Pártjának (MKP) elnöke, és Halzl József, a Rákóczi Szövetség elnöke.

CseharadasÖt halálos áldozata van a hétvégi árvíznek Észak-Csehországban - közölte a regionális tűzoltósági parancsnokság Liberecben hétfőn.

Malina HedvigAz ellenőrök átnézik a diáklány ellen 2006. augusztus 25-én elkövetett támadás ügyében folytatott vizsgálat, a kihallgatás, valamint a lány ellen hamis tanúzás ügyében indított eljárás aktáit - írja az Új Szó.

kamionA sofőr márciusban a forgalommal szembe haladva közlekedési balesetet okozott, amelynek következtében életét veszítette egy angol férfi.

Moszkvai füstA hatóságok javasolják, hogy csak az menjen az utcára, akinek ez elkerülhetetlen, s egyre több embert látni maszkkal vagy az orrára szorított nedves zsebkendővel.

unios_zaszloNagyságrendekkel javítaná az uniós tagállamok államadósság- és deficitmutatóit az a lengyel-magyar kezdeményezés, amely a nemzeti elszámolások részévé tenné a magánnyugdíjpénztárak vagyonát és a kasszákhoz befolyó járulékokat

Barack ObamaAhogyan a háztartások és a vállalatok, úgy a szövetségi kormányzat is meghúzza a nadrágszíjat - mondta Barack Obama amerikai elnök.

wsjAz amerikai gazdasági napilap szerint Magyarország ellenállása precedens értékű lehet a többi bajba jutott ország számára is.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite